Ce aduce Luna Plină în Săgetător pentru zodii! Trei nativi își schimbă viața

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
11/06/2019, 18:32
Ce aduce Luna Plină în Săgetător pentru zodii! Trei nativi își schimbă viața
Lună plină în Săgetător pe 16 și 17 iunie. Sursa foto: Pixabay.com

Pe 16 și 17 iunie va fi Lună Plină în Săgetător, iar fenomenul va aduce schimbări fundamentale pentru trei semne zodiacale. Luna plină din iunie pică exact de Rusalii și, potrivit astrologilor, este momentul perfect pentru a ne întoarce la latura spirituală a vieții. Unele zodii vor avea în continuare tot felul de dificultăți, în timp ce altele își vor schimba viața.

Luna Plină în Săgetător și efectele asupra celor 12 zodii

Berbecii au șansa de a-și îmbogăți cunoștiințele și se vor înscrie în tot felul de programe ori vor participa la anumite cursuri care îi vor ajuta să se redreseze profesional. Au parte de o perioadă excelentă.

Taurii se lovesc de tot felul de situații complicate în sectorul financiar, dar nu trebuie să dispere. Persoana iubită și apropiații le vor face toate poftele, deci se poate spune că sunt răsfățații perioadei următoare.

Fecioarele scapă de problemele financiare. Sursa foto: Pixabay.com

Fecioarele își rezolvă problemele financiare

Gemenii au parte de dificultăți în sfera relațională. Unele lucruri trebuie rezolvate punctual, iar acești nativi nu fac altceva decât să dea buzna cu o mie de soluții pentru o mie de probleme, deodată. Tactica trebuie schimbată.

Racii au nevoie de mai multă atenție și pe fondul stresului și a lipsurilor din viața sentimentală, lucrurile se vor complica nițel pentru acești nativi de apă.

Leii sunt trimiși în tot felul de întâlniri importante pentru statutul lor social și primesc o sarcină extrem de importantă. Vor avea parte de surprize mari din punct de vedere profesional.

Fecioarele văd în sfârșit luminița de la capătul tunelului și depășesc problemele financiare care le-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Au perspective pozitive.

Balanțele au în față noi oportunități de negociere a contractului de muncă. Luni e o zi bună pentru a cere o mărire salarială.

Scorpionii au și ei parte de schimbări pe axa finanțelor. Lucrurile evoluează pozitiv pentru acești nativi din 17 iunie.

Săgetătorii sunt puși pe harță și nu vor să renunțe la anumite idei care sunt toxice. Trebuie să se detașeze de tot.

Capricornii vor înregistra progrese remarcabile și vor avea parte în continuare de sprijin din partea oamenilor care contează cu adevărat pentru ei.

Vărsătorii au o perioadă benefică pentru a-și îndeplini anumite vise. Își pot transforma hobby-ul în carieră.

Peștii se fac ușor remarcați printre ceilalți și sunt pregătiți pentru a-și asuma anumite roluri noi în societate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×