Ce aduce Eclipsa totală de Soare în Rac pentru zodii. Trei nativi trec prin schimbări majore

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/06/2019, 18:03
Ce aduce Eclipsa totală de Soare în Rac pentru zodii. Trei nativi trec prin schimbări majore
Eclipsă totală de Soare pe 2 iulie, în zodia Rac. Sursa foto: Time and Date

Pe 2 iulie, în mai puțin o lună de zile, se va produce o Eclipsă totală de Soare în zodia Rac. Acest eveniment astrologic va fi unul fulminant căci se vor face și desface relații, iar zodiile de apă și de aer vor fi nevoite să treacă printr-o serie de momente deloc plăcute. Eclipsa de soare scoate la iveală o serie de lucruri neplăcute.

Eclipsa totală de Soare în Rac și efectele asupra zodiilor:

Zodiile de apă

Racii, Scorpionii și Peștii vor fi cei mai afectați de această eclipsă. Faptul că soare va fi acoperit de Lună le va reduce și lor din elementul foc pe care îl dețin, chiar dacă sunt semne de apă. Practic, eclipsa le va scoate în evidență apele tulburi în care se scaldă și care ar avea nevoie de căldura solară. Cei care vor lua decizii neplăcute sunt în special Racii.

Zodiile de aer

Gemenii, Vărsătorii și Balanțele sunt pregătite să înfrunte viața cu bune și cu rele. Asupra Gemenilor, de pildă, eclipsa își va pune amprenta pe plan sentimental, iar ei depind foarte mult de emoțiile lor, deci le este afectată și traiectoria profesională. Chiar dacă e o perioadă mai anevoioasă, Gemenii trebuie să învețe să nu se lase pradă emoțiilor.

Eclipsa de soare
Fecioara și Taurul sunt cele mai avantajate zodii. Sursa foto: Costa Rica News

Vărsătorii și Balanțele, în schimb, capătă mai mult curaj să își exprime sentimentele, dar trebuie să aibă foarte mare grijă la unele atitudini care îi pot costa relațiile de prietenie și chiar cariera.

Zodiile de pământ

De departe, cele mai avantajate zodii sunt Taurul și Fecioara. Vor străluci la fel de mult în absența Soarelui, pe când Capricornii primesc mai multe semnale de alarmă de la astre. Cei din urmă trebuie să se concentreze mai mult asupra deciziilor pe care le iau mai ales la nivel profesional.

Zodiile de foc

Nici zodiile de foc nu au o perioadă tocmai bună din 2 iulie încolo. Astfel că Leii, Săgetătorii și Berbecii vor fi nevoiți să facă anumiți pași în spate dacă vor să le meargă bine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×