Vești bune pentru acești nativi! Zodiile care vor avea noroc cu carul în următorii 3 ani

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
29/05/2019, 13:41
Vești bune pentru acești nativi! Zodiile care vor avea noroc cu carul în următorii 3 ani
Ele sunt zodiile care vor avea noroc în următorii trei ani. Sursa foto: pixabay.com

Următorii trei ani vor fi extrem de norocoși în special pentru trei dintre nativii zodiacului. Vor avea succes pe plan profesional, dar și pe plan sentimental. Pentru o zodie de foc și două zodii de pământ, din acest an și până în 2022 va fi totul așa cum își doreau. Își vor îndeplini foarte multe vise și vor avea parte de schimbări substanțiale în viață.

Zodiile care vor avea noroc în următorii 3 ani

Leii sunt de departe cei protejați de astre în următorii trei ani. Vor avea parte de tot felul de evenimente ce le vor însenina existența. Nu este exclus ca Leoaicele să își găsească prințul fermecat și să se căsătorească în perioada care urmează. Cel mai favorabil an din punct de vedere amoros, pentru acești nativi, este 2021.

Fecioarele au parte de transformări uriașe. Vor reuși să schimbe multe dintre lucrurile pe care și le-au dorit și îi vor impresiona pe ceilalți. Vor ieși din anonimat și vor da lovitura în afaceri. Pot apărea tot felul de situații care le vor avantaja din toate punctele de vedere mai ales din punct de vedere profesional.

Taurii au parte de schimbări importante în viață. Sursa foto: pixabay.com

Taurii au o perioadă de glorie

Ultimii nativi, dar nu cei din urmă, sunt Taurii. Pentru ei se anunță trei ani de succes, de schimbări care le vor scoate în evidență toate calitățile. Taurii știu cum să iasă în evidență, știu cum să se impună și cum să prezinte situația pentru a ieși mereu în câștig. Fac ce fac și cad mereu în picioare pentru că au parte de protecție astrală, mai ales în anii 2020 și 2021.

Schimbările în bine pentru Tauri au început deja, încă din luna mai. Cele mai favorabile perioade vor fi iulie-decembrie 2019, februarie-iunie 2020 și nu în ultimul rând perioada aprilie-august din 2021. 2022 va fi un an de ușoară stagnare, însă tot benefic, pentru că până atunci vor reuși să strângă mulți bani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×