Ce aduc astrele în Anul Capricornului. Astrologul Neti Sandu: ”Nu se aștepta nimeni la așa ceva”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 16:01
Ce aduc astrele în Anul Capricornului. Astrologul Neti Sandu: ”Nu se aștepta nimeni la așa ceva”
Ce aduc astrele în Anul Capricornului. Astrologul Neti Sandu: ”Nu se aștepta nimeni la așa ceva”.Sursa foto: Instagram.com

Astrologic vorbind 2020 este Anul Capricornului, începând însă cu stângul, fiind total diferit față de cum se așteptau oamenii. Neti Sandu a declarat într-un interviu recent care sunt schimbările de care vor avea parte nativii în următoarea perioadă.

Neti Sandu a dezvăluit care sunt planurile astrelor în următoarele luni

Cunoscutul astrolog de la Pro TV a declarat că zodiile nu trebuie să se relaxeze în lunile care vor veni pentru că perioada cu adevărat grea încă nu a sosit. Așadar, nativii trebuie să fie în continuare cu garda sus, mai ales că anul 2020 nu a început deloc bine.

„În perioada următoare o să fie un soi de relaxare, dar perioada grea, astrologic vorbind, mie mi se pare că n-a venit! E bine să rămânem en garde ca să ne putem apăra pe noi și pe ai nostri!

Anul viitor o să intre Jupiter în Vărsător, care e zodia României, și o să fie o resuscitare, poate pentru că o să punem toți umărul!”, a spus Neti Sandu pentru viva.ro.

Anul Capricornului a adus evenimente la care nimeni nu se aștepta

Astrologul Neti Sandu a mărturisit că s-a ajuns în această situație din cauza faptului că cele 12 zodii nu au ascultat sfaturile lui Saturn, Jupiter, planeta care guvernează acum impunându-se, obligând oamenii să stea în case din cauza pandemiei de coronavirus.

„E anul Capricornului, așa e! Și nu se aștepta nimeni la așa ceva! Saturn, însă, patronul lor, a stat 2 ani și ceva în zodia lor și le-a tot sugerat să-și reevalueze eforturile și prioritățile.

Ei însă n-au așteptat decât să plece odată de acolo și să-i lase în pace. El a plecat și a venit Jupiter, care îi obligă să stea acasa, să se odihnească forțat!

Că ei, de bună voie, n-ar fi ales așa ceva. Dar uite cum le-a dat o rupere de ritm și mai mult ca sigur nici acum nu-și vor reevalua resursele!

Ar fi cazul să fie mai atenți cu ce se întâmplă în relația de cuplu, unde Uranus acumulează de mult frustrări și, când o să se descarce și o să le puna în pericol relația, or să recunoască, probabil, că ar fi putut să facă și ei ceva și n-au făcut!

Or sa fie recompensați, cumva, pentru că anul viitor tot pe lângă ei, în casa banilor, va sta Jupiter, Marele Benefic!”, a mai spus astrologul, potrivit sursei menționate anterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×