Ce a spus Mihai Constantinescu, la ultima apariție televizată: „A fost cumpăna la care nu mă gândeam”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 21:46
Ce a spus Mihai Constantinescu, la ultima apariție televizată: „A fost cumpăna la care nu mă gândeam”
Ce spunea Mihai Constantinescu la ultima apariție tv *foto: captură antena 1

Mihai Constantinescu a decedat în această seară, după o lungă suferință. Cunoscutul artist era internat de mai bine de cinci luni la Spitalul Elias, acolo unde a ajuns după ce a suferit un nou infarct, fiind cunocute problemele cardiace pe care cântărețul le avea. De altfel, Constantinescu a și vorbit la ultima sa apariție televizată despre istoricul medical pe care îl avea și se ruga să scape de noi probleme de acest fel…

Mihai Constantinescu, vorbea la ultima apariție televizată despre problemele de sănătate

Mihai Constantinescu avea un buletin medical foarte încărcat. El avea o proteză biologică în locul valvei mitrale, o proteză biologică în poziţie aortică (2018) și a suferit și un accident vascular cerebral. Din pricina tuturor acestor probleme de sănătate, artistul spunea cu câteva zile înainte să ajungă din nou pe masa de operație că:

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat, în momentul de față sunt bine, mai am de trecut un hop și va fi perfect. A fost cumpăna la care nu mă gândeam, ce înseamnă să ai putere să traversezi ceva ce e greu de descris în cuvinte”, spunea artistul.

Artistul își arăta admirația față de soția care a avut grijă de el

Mihai Constantinescu își arăta admirația față de soția sa, artista Simona Secrieru, care a stat alături de el în cele mai grele momente: „Am avut oameni extrem de dragi lângă mine, îngeraşul meu Simona, care este soția mea care a stat cu mine în permanență. mi-am descoperit prieteni pe care îi venerez pentru bunătatea lor de a fi aproape de mine”, spunea atunci cântărețul.

Potrivit medicilor care l-au tratat pe artist, Mihai Constantinescu a suferit de mai multe afecţiuni cardiace: stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. El a murit la vârsta de 73 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×