Ce a primit Smiley de la Gina Pistol. Cadoul inedit cu care și-a surprins iubitul

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/12/2019, 12:42
Ce a primit Smiley de la Gina Pistol. Cadoul inedit cu care și-a surprins iubitul
Gina Pistol i-a cumpărat iubitului ei, Smiley, un cadou inedit din Filipine. Sursa foto: Instagram.com

Gina Pistol nu și-a uitat iubitul și prietenii de sărbători. Chiar dacă vedeta a fost plecată în Filipine și Taiwan pentru filmarea show-ului „Asia Express” de la Antena 1, prezentatoarea s-a asigurat că are timp să cumpere cadouri pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Gina Pistol i-a cumpărat iubitului ei, Smiley, un cadou specific asiatic

De câțiva ani încoace Gina Pistol nu mai are timp să se pregătească pentru sărbătorile de iarnă. Plecată pentru 3 luni pentru filmările show-ului „Asia Express” frumoasa prezentatoare de la Antena 1 și-a învățat lecția și achiziționează dinainte cadourile pentru cei dragi.

Anul acesta iubitul ei, cântărețul Smiley, a fost surprins cu un cadou inedit de Crăciun. Se pare că Moș Crăciun s-a inspirat de la poporul asiatic și i-a adus artistului un cadou specific acestui continent îndepărtat.

Prezentatoarea show-ului culinar „Chefi la cuțite” a cumpărat cadouri pentru cei dragi din Filipine

Frumoasa blondină a mărturisit într-un interviu pentru libertatea.ro că le-a cumpărat celor dragi cadouri din Filipine atât anul trecut, cât și anul acesta. Totodată, Gina a mărturisit că hainele și make-up i-au ocupat foarte mult loc în bagaj așa că le-a luat prietenilor și iubitului obiecte mici, gen suveniruri.

„Noi ne întoarcem în țară cu puțin timp înaintea sărbătorilor de iarnă, așa că majoritatea cadourilor de Crăciun le achiziționez fie de aici, din Asia, dacă am puțin timp, fie recurg la varianta shopping-ului online. 

Pentru că nu am suficient loc în bagaje, iar hainele și produsele pentru make-up îmi ocupă foarte mult loc și sunt și foarte grele, mă limitez la suveniruri cât mai mici, deși sunt tentată să iau câte o amintire din fiecare loc”, a spus Gina Pistol pentru sursa menționată.

Cum erau sărbătorile de iarnă pentru Gina Pistol în copilărie

Gina Pistol a rememorat și sărbătorile de iană din copilărie și a povestit cum își petrecea Crăciunul. Prezentatoarea de la Antena 1 a mărturisit că îi lipseau foarte multe lucruri, dar de sărbători mereu se încărca cu „o stare de liniște, de bine”.

Iubita lui Smiley duce dorul mirosului de cozonac făcut de mama sa, de portocale și de pregătirea bradului alături de familie. Totodată, Gina își amintește despre iernile în care ieșea „fericită la joacă în zăpada aceea albă, pufoasă, care scârțâia sub tălpi!”, mai ales că pe 9 decembrie este și ziua ei de naștere.

„Este momentul din an în care mă bucur să văd reacțiile când se desfac cadourile puse atent sub brad, căci sunt un om căruia îi place foarte mult să dăruiască. Pentru mine Crăciunul înseamnă timp petrecut în liniște și pace cu cei apropiați”, a adăugat Gina Pistol.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×