Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite. Iubita lui Smiley a făcut furori la Antena 1. FOTO

Alexa Serdan   
în Chefi la Cutite
17/12/2019, 09:28
Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite. Iubita lui Smiley a făcut furori la Antena 1. FOTO GALERIE FOTO
Gina Pistol, apariție spectaculoasă în platoul Chefi la cuțite. Sursa foto: b1.ro

Miercuri, 16 decembrie, a avut loc semifinala „Chefi la cuţite”, iar concurenții au fost la înălțime. Nici prezentatoarea emisiunii de la Antena 1, Gina Pistol, nu s-a lăsat mai prejos. Iubita lui Smiley a atras toate privirile cu ținuta sa. 

Gina Pistol, ținută spectaculoasă la semifinala Chefi la cuțite

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” a ajuns în semifinală, iar emoțiile au fost mari pentru cei 9 concurenți, dar și pentru chefi. Prezentatoarea Gina Pistol nu a trecut neobservată și a atras toate privirile telespectatorilor cu ținuta sa. VEZI FOTO

Iubita cântărețului și juratului de la „Vocea României” Smiley a purtat o rochie demnă de covorul roșu. Rochia lungă, fără bretele, de culoare bej i-a pus prezentatoarei formele în valoare. Ținuta mulată din dantelă a fost accesorizată cu o pereche de cercei lungi.

Emisiunea Chefi la cuțite, la un pas de finală

Frumoasa prezentatoare a încântat privirile când și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii. Gina Pistol a anunțat tema primei probe a semifinalei: gustul de acasă. Asta înseamnă că cei 9 concurenți au avut libertate totală în alegerea preparatului.

Însă o alegere nu este niciodată simplă pentru că fiecare concurent a avut nevoie de o poveste pentru a-i impresiona pe jurați.

Totodată, iubita artistului Smiley le-a pregătit concurenților și mesaje emoționante de la rude sau prieteni apropiați care să-i încurajeze pe ultima sută de metri.

Cei trei jurați și bucătari de la Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, le-au dat concurenților în semifinală un test greu de trecut. Cei 9 concurenți au avut ca ingredient principal… șervețelele.

„Munca asta de bucătar și o carieră dacă vrei s-o faci, în general, cere sacrificii! Nu-mi vedeam familia câte opt luni pe an.

Am avut perioade în care am venit acasă și am stat o lună și jumătate, nici măcar nu mi se usca șorțul pe sârmă, a mărturisit Chef Sorin Bontea, scrie a1.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×