Ce a pățit Mirela Vaida în timp ce mergea spre studiourile de la Antena 1. Vedeta este oripilată: „Măi, nu mi-a venit să cred”

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 17:59
Ce a pățit Mirela Vaida în timp ce mergea spre studiourile de la Antena 1. Vedeta este oripilată: „Măi, nu mi-a venit să cred”
Mirela Vaida nu mai înțelege ce se întâmplă cu starea de urgență din România. Sursa foto: captură Antena 1

Mirela Vaida a mărturisit că nu mai înțelege nimic din starea de urgență în care se află România, mai ales după ceea ce a trăit în drum spre studioul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

Mirela Vaida nu înțelege ce caută lumea pe stradă: „Nu ar fi trebuit să fie atât de mulți”

Prezentatoarea de la Acces direct a spus că a fost extrem de mirată să vadă foarte mare forfotă în București, în condițiile în care tuturor ni se spune că ar trebui să stăm în casă.

Vedeta nu înțelege ce căutau mașinile bară la bară, iar soțul ei i-a spus că s-a lovit și el de aceeași problemă în fața unui cunoscut magazin de bricolaje.

„Mă gândesc că poliția știe mai bine. Poate lumea are patalamaua la mână și poate justifica unde merge de urgență. Mie mi s-a părut că azi nu ar fi trebuit să fie atât de mulți oameni pe stradă”, a mărturisit extrem de mirată Mirela.

„Măi, mie nu mi-a venit să cred. Atâta lume… Eu înțeleg că vin Paștele, că afară au înverzit pomii… Dar nu pricep ce face atâta lume afară”, a continuat prezentatoarea.

Fiul vedetei, Ștefan Tudor, a făcut un anișor astăzi

După ce s-a răcorit făcând aceste remarci în emisiune, Mirela Vaida a ținut să le mulțumească fanilor ei pentru urările pe care le-a primit azi, când fiul ei a împlinit un anișor.

„Cum a trecut și timpul… Parcă ieri am născut”, a spus vizibil emoționată și extrem de fericită cântăreața.

Îndrăgita prezentatoare de televiziune este printre puținele care apar pe sticlă în perioada de carantină. Artista care a adus audiențe record la Antena 1 cu telenovela Vulpiței se împarte cu greu între casă și muncă.

Vedeta are trei copilași, pe Tudor Ștefan, care astăzi face un an, și pe Vladimir, de 3 ani și Carla, care are 5 anișori.

Mirela Vaida
Mirela Vaida este în culmea fericirii: Ștefan Tudor a împlinit astăzi un anișor. Vedeta mai are doi copii. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×