Ce a făcut Valentina Pelinel înainte ca Borcea să fie eliberat: “Locul unde mă încarc cu liniște”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/11/2019, 20:19
Ce a făcut Valentina Pelinel înainte ca Borcea să fie eliberat: “Locul unde mă încarc cu liniște”
Valentina Pelinel a așteptat cu nerăbdare întoarcerea lui Cristi Borcea. Sursa foto: click.ro

De când a aflat că soțul său va fi eliberat din închisoare, Valentina Pelinel nu-și mai încape în piele de bucurie. Frumoasa blondină s-a pregătit cum se cuvine pentru a-l întâmpina pe bărbatul iubit în ziua în care acesta a părăsit Penitenciarul Rahova după nouă luni. De altfel, cu doar câteva ore înaintea mult-așteptatei revederi, vedeta a mers la o cunoscută clinică de înfrumusețare din Capitală, de unde a transmis și un mesaj, publicat pe rețelele de socializare.

Valentina Pelinel s-a pegătit intens pentru reîntâlnirea cu Cristi Borcea

„My happy place (n.r. locul meu fericit), locul unde mă încarc cu liniște și energie pozitivă pentru o nouă săptămână”, a scris Valentina Pelinel pe contul personal de Facebook, alături de o fotografie surprinsă chiar în locația cu pricina. Imaginea a stârnit numeroase reacții din partea internauților, care au răsfățat-o pe partenera de viață a fostului acționar majoritar al echipei de fotbal Dinamo București cu like-uri și complimente.

Mamă a trei copii, blondina își dedică mai tot timpul micuților săi, mai ales că în ultima vreme a trebuit să suplinească și absența lui Cristi Borcea. De fiecare dată când are ocazia, Valentina face o vizită la salonul preferat, pentru câteva momente de relaxare.

Valentina Pelinel a mers la o clinică de înfrumusețare din Capitală. Sursa foto: Instagram
Valentina Pelinel a mers la o clinică de înfrumusețare din Capitală. Sursa foto: Instagram

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare

Miercuri, 6 noiembrie, Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare, după o perioadă de nouă luni pe care a petrecut-o în spatele gratiilor, ca urmare a condamnării de cinci ani cu executare, primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Constanța și Mamaia. Instanța a admis cererea de eliberare condiționată, pe motiv că omul de afaceri a avut un comportament ireproșabil în Penitenciarul Rahova, unde a fost încarcerat.

Cristian Borcea a participat la programele educaţionale şi psihologice, nu a fost sancţionat disciplinar, fiind recompensat de 41 ori (de 19 ori cu suplimentarea dreptului la pachet şi/sau vizită, o dată cu suplimentarea numărului de convorbiri online şi de 21 de ori cu permisiunea de ieşire din penitenciar). Petentul a finalizat programul de educaţie prin sport, iar în prezent este inclus în cadrul programului pentru liberare”, a transmis Judecătoria sectorului 4.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×