Ce a făcut tânărul din Timișoara care s-a sinucis, înainte de a comite gestul extrem. Colegii și soția, șocați

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 18:50
Ce a făcut tânărul din Timișoara care s-a sinucis, înainte de a comite gestul extrem. Colegii și soția, șocați
Tânărul din Timișoara, care lucra pentru compania Nokia și care aseară s-a sinucis, a șocat toată țara prin gestul său

Tânărul din Timișoara care s-a sinucis aseară, ce lucra pentru compania Nokia, a șocat toată țara prin gestul său. Se pare că bărbatul și-a anunțat soția că urmează să își pună capăt zilelor printr-un mesaj.

Bărbatul avea 38 de ani, era căsătorit și avea doi copii

Mai multe echipaje de pompieri și medici au fost chemați aseară în fața clădirilor de birouri ale companiei amintite mai sus pentru a oferi ajutor unui bărbat ce amenința că își va pune capăt zilelor.

Alerta fusese dată chiar de către soţia acestuia, care primise un mesaj pe telefon. Bărbatul se pare că se afla la muncă peste orele de program. Din nefericire, omul s-a sinucis, după ce a forţat un geam și a sărit în gol.

„La ora 22 şi 45 de minute s-a declarat decesul acestui lucrător. Inspectoratul Teritorial de Muncă va începe cercetările la acest caz, el nu se afla în timpul serviciului, a rămas să mai lucreze şi a dat acest mesaj soţiei”, a declarat Pavel Kasai, director ITM TIMIŞ, informează ProTv.

În plus, pe lângă soție, se pare că și colegii tânărul din Timișoara care s-a sinucis au primit mesaje de la acesta, prin care dorea să le ceară scuze. Totodată, șefului său i-a trimis parolele pentru laptop, însă se pare că la momentul respectiv nimeni nu a realizat ce urma să facă bărbatul.

 „I-a trimis şi soţiei toate conturile, toate userele şi parola de la pentru ce avea ea nevoie, la fel şi managerului nostru direct din Portugalia accesul la laptopul lui, adică uşerul şi parola, şi-a cerut scuze la toată lumea.

Nimeni nu a înţeles exact de ce îşi cere scuze pentru că sincer să vă spun nu avea nimeni ce să îi reprozese, avea nişte calificative extraordinare”, a declarat Ciprian Scutcu, colegul bărbatului, informează sursa amintită mai sus.

„Regretăm nespus cele întâmplate aseară în compania noastră, nici colegii lui cu care a lucrat toată ziua nu şi-au dat seama de acest fapt şi intenţiile lui. O să facem diverse expertize în direcţia asta, în funcţie de momentul în care poliţia şi inspectoratul teritorial de muncă ne vor da rezultatele.

Avem o grămadă de work-shop-uri pe teme psihologice, în plus avem şi un call center la care oamenii pot să apeleze” , afirmă Sabin Totorean, CSO Nokia Romania.

Nimeni nu poate spune exact ce l-a determinat pe bărbatul din Timișoara să procedeze astfel

Colegii observaseră însă că traversa o perioadă nu tocmai bună.

„Venise după o perioadă de o lună de concediu, ieri a venit prima zi la lucru, părea un pic abătut, îi semnalase unui coleg de-al nostru cu câteva săptămâni în urmă, chiar luni, că are o stare de oboseală continuă, că nu se odihneşte foarte bine.

I s-a recomnadat să meargă la un specialist psiholog şi psihiatru la care a şi mers în urmă cu două săptămâni”, a mai spus Ciprian Scutcu, colegul bărbatului care s-a sinucis la Timișoara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×