Ce a făcut Gabriela Cristea în seara dinaintea nunții. Cum a fost surprinsă soția lui Tavi Clonda

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
24/08/2019, 13:56
Ce a făcut Gabriela Cristea în seara dinaintea nunții. Cum a fost surprinsă soția lui Tavi Clonda
Gabriela Cristea și-a perecut seara dinaintea nunții alături de familie. Sursa foto: Instagram.com

Gabriela Cristea și Tavi Clonda celebrează azi ziua nunții și își leagă jurămintele în fața Domnului. Prezentatoare TV s-a pregătit temeinic pentru ziua cea mare, iar aseară s-a relaxat alături de câțiva membri ai familiei savurând pepene roșu.

Gabriela Cristea, relaxată înainte de cununia religioasă

Gabriela Cristea s-a relaxat în seara dinaintea nunții alături de soacra sa, fiica cea mare Bella Victoria Margot, cumnata și fiul acesteia. Fotografia realizată în livingul vedetei a fost făcută cel mai probabil de Tavi Clonda. Prezentatoarea savurează ”pepene la ceas de seară” înainte de ziua cea mare. Fanii au apreciat fotografia și i-au scris zeci de comentarii.

Astăzi Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vor lega destinele în fața Domnului după patru ani de la cununia civilă. „Au sosit sandalele asortate la rochia de mireasă. Sunt superbe şi îmi vin perfect. Cine vrea să se mărite, să îmi spună ca să îi scriu numele pe talpa pantofului”,  a scris vedeta pe contul de Facebook în urmă cu trei zile. Vedeta a ținut să aibă în această zi specială doar persoanele apropiate.

Gabriel Cristea face astăzi cununia religioasă
Gabriel Cristea este liniștită înainte de nuntă. A savurat pepene roșu cu familia. Sursa foto: facebook.com

Cine va fi domnișoarea de onoare a vedetei

Gabriela Cristea nu a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă, însă vedeta a ținut un regim strict și a făcut sport. Vedeta a reușit să slăbească pentru cea mai importantă zi din viața oricărei femei peste 10 kilograme. Cu siguranță, prezentatoarea TV va arăta fabulos. Vedeta a mărturisit că cele două fetițe vor arăta ca niște mici prințese și vor purta tot ținute albe. Așadar, Victoria și Iris vor avea rochițe albe, brodate cu inițialele numelor lor.

Naşii cuplului vor fi Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu. Domnișoara de onoare a vedetei este Ștefania Ionescu, fata cea mare a fostului realizator de emisiuni. Petrecerea de nuntă va avea loc la vira mirilor din Otopeni fiind invitate circa 40 de persoane apropiate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×