Ce a făcut Adelina Pestrițu după două luni de izolare în casă: „Mi se pare incredibil”

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/05/2020, 16:26
Ce a făcut Adelina Pestrițu după două luni de izolare în casă: „Mi se pare incredibil”
Adelina Pestrițu a ieșit din casă după două luni de autoizolare. Sursa foto: Instagram

Adelina Pestrițu a ieșit din casă după două luni în care a respectat toate regulile impuse de starea de urgență, nevoită pentru că trebuia să își rezolve anumite probleme.

Adelina Pestrițu a ieșit din casă după două luni de autoizolare

Influencerița a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu ea la volan și le-a spus fanilor care o urmăresc că aproape că a uitat să conducă.

Adelina a mărturisit că la începutul izolării a fost chiar fericită pentru că s-a gândit că va avea mai mult timp de petrecut cu ea însăși, de meditat, de analizat ce trebuie să schimbe și ce nu în viața ei.

Odată cu trecerea timpului, fosta parteneră a lui Liviu Vârciu și-a schimbat puțin perspectiva, iar acum abia așteaptă să revină la viața pe care o avea înainte de pandemia de coronavirus.

„Asta, în primă fază. După care a trecut o lună, a trecut o lună jumătate, două luni. În punctul ăsta am cedat și cu vasele de spălat, și cu aspiratorul, și cu grădinăritul. Cu absolut tot. Avem nevoie de această gură de aer. Și mă bucur foarte tare că pe data de 15 suntem oarecum liberi. Trebuie să conviețuim cu virusul, dar să ne protejăm”, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.

„Dacă mai aud de vase de spălat sau aspirator, înnebunesc”

Bruneta s-a filmat la volan, conducând mașina pe străzile Capitalei: „După două luni am ieșit din casă, aproape că nu mai știu să conduc. Astăzi a trebuit să ies din casă pentru că am avut niște lucruri de rezolvat care nu suportau amânare. Mi-am luat mască și  mănuși”.

„E o nouă lume să ieșim pe stradă acum, să vedem oameni, mașini. Mi se pare incredibil după două luni de stat în casă și de făcut aceleași lucruri. Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, Amna, că eu dacă mai aud de vase de spălat sau aspirator, înnebunesc”, a adăugat vedeta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×