Ce a anunțat Antena 1 după ce Horia Brenciu a plecat la Pro TV. Care este viitorul emisiunii X Factor

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/06/2019, 11:13
Ce a anunțat Antena 1 după ce Horia Brenciu a plecat la Pro TV. Care este viitorul emisiunii X Factor GALERIE FOTO
Anuntul facut de Antena 1 dupa plecarea lui Horia Brenciu

Ce a anunțat Antena 1 după ce Horia Brenciu a plecat la Pro TV! Postul de televiziune Antena 1 a anunțat că se află „în plin proces de casting” pentru cel de-al nouălea sezon al emisiunii X Factor. Pe lângă concurenți, productorii show-ului se pae că sunt în căutare și de jurați, dupăce Horia Brenciu a renunțat la emisiunea de la Antena 1 pentru a merge la Vocea României, de la Pro TV.

Ce a anunțat Antena 1 după ce Horia Brenciu a plecat la Pro TV

Producătorii show-ului au precizat că vor veni cu o „structură inedită de juriu”! „După 8 sezoane în care a adus în fața publicului voci spectaculoase și personaje memorabile, echipa de producție de la X-Factor se află de ceva vreme în plin proces de casting pentru cel de-al nouălea sezon.

Pentru a oferi telespectatorilor un conținut cât mai efervescent și diversificat, aceasta a decis să vină și cu o structură inedită de juriu”, a anunțat postul de televiziune Antena 1.

Anunt Antena 1 plecare Horia Brenciu
Anunt facut de Antena 1 imediat dupa plecarea lui Horia Brenciu

Horia Brenciu o înlocuiește pe Andra la Vocea României

Postul TV din Pache Protopopescu a anunțat că Horia Brenciu, care a făcut parte din juriul emisiunii X Factor, revine la Vocea României după cinci ani. Artistul va intra în echipa antrenorilor în locul Andrei, în al nouălea sezon al emisiunii.

„Revenirea la «Vocea României» este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă. În acest sezon voi fi calm, liniştit, nu mă voi mişca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni şi sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viaţă, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu“, a declarat Horia Brenciu.

La începutul lunii martie, Paginademedia.ro a scris că Antena 1 nu a mai prelungit licența X Factor, iar show-ul de televiziune nu va mai fi pe post în acest an. Ulterior, reprezentanții Antena 1 au venit cu un răspuns oficial în care precizează că X Factor nu va fi scos din grilă, iar televiziunea va continua să producă această emisiune de divertisment pe care românii o adoră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×