Caz șocant! O gravidă a fost împușcată în burtă și este trasă la răspundere pentru moartea fătului. Cum este posibil

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/06/2019, 21:51
Caz șocant! O gravidă a fost împușcată în burtă și este trasă la răspundere pentru moartea fătului. Cum este posibil
Această tânără a fost acuzată de uciderea propriului copil nenăscut, după ce o altă persoană o împușcase în stomac. Sursa foto: Facebook

Decizie incredibilă luată de judecătorii din Alabama, Statele Unite ale Americii. O femeie este acuzată pentru moartea copilului său nenăscut, după ce a fost împușcată în stomac, pe când sarcina abia ajunsese la cinci luni.

A fost acuzată pentru o crimă pe care nu a comis-o

Chiar dacă nu ea este cea care a apăsat pe trăgaci, tânăra de 27 de ani va trebui acum să înfrunte acuzațiile de crimă, dincolo de drama pierderii propriului copil nenăscut. Tragedia datează din decembrie 2018, când tânăra mămică aflată la acea vreme în a cincea lună de sarcină, a avut o ceartă aprinsă cu o altă femeie, chiar în fața magazinului Dollar General, situat în regiunea Pleasant Grove a statului Alabama.

În urma conflictului, cea care avea să devină mămică în doar câteva luni, a fost împușcată grav în zona stomacului și, chiar dacă a reuțit să supraviețuiască, rănile s-au dovedit a fi fatale pentru bebelușul nenăscut, a cărui viață s-a stins pe loc. La scurt timp după acest incident, poliția locală a demarat o anchetă, ajungând la concluzia că Domnișoara Jones a fost cea care a declanșat întregul conflict. Astfel, aceasta a ajuns în ipostaza șocantă de a fi pusă sub acuzare pentru moartea propriului copil, în timp ce persoana care a împușcat-o a fost absolvită de orice vină.

Cazul a generat numeroase controverse în SUA, oamenii protestând față de aceastp situație. Sursa foto: Abc.net
Cazul a generat numeroase controverse în SUA, oamenii protestând față de aceastp situație. Sursa foto: Abc.net

Femeia a fost arestată. Autoritățile au stabilit o cauțiune uriașă

În cel mai scurt timp, femeia în vârstă de 28 de ani urmează să fie transferată la Penitenciarul Jefferson County, riscând să fie condamnată la ani grei de închisoare, dacă judecătorii de peste Ocean își  vor menține sentința dictată inițial.

Totodată, pentru ca tânăra să poată fi eliberată din centrul de detenție în care a fost deja încarcerată, autoritățile din Statele Unite ale Americii au stabilit o cauțiune uriașă, care depășește suma de 50.000 de dolari.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×