Caz socant la Chefi la cuțite! Antena 1 a explicat de ce a difuzat momentul în care un concurent a vorbit despre cum omora câini și pisici

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 20:49
Caz socant la Chefi la cuțite! Antena 1 a explicat de ce a difuzat momentul în care un concurent a vorbit despre cum omora câini și pisici
Un bucătar a fost dat afară de la Chefi la cuțite pentru că a povestit cum chinuia câini și pisici *foto: captură youtube

În timpul ediţiei „Chefi la cuţite“ din 28 octombrie, Vasile Cvasnei, un bucătar din Republica Moldova, a vorbit cu nonşalantă despre cum a ars câini şi pisici după ce le-a disecat. Declaraţiile bărbatului au stârnit revolta telespectatorilor şi a celor trei chefi. Cu toate acestea, cei de la Antena 1 și-au apărat decizia. Într-un răspuns acordat celor de la „Adevărul”, oficialii postului au explicat că prin declaraţiile şocante ale bărbatului au vrut să atragă atenţia asupra unor probleme care sunt considerate a fi de interes public.

Caz șocant la Chefi la cuțite, cu un concurent care a recunoscut că a disecat câini și pisici!

Concret, cei de la Antena 1 au spus că „Decizia editorială dificilă de a difuza «necenzurat» povestea concurentului Vasile Cvasnei a fost un demers strict jurnalistic, făcut cu prudenţă şi pentru a atrage atenţia asupra unor probleme care sunt considerate a fi de interes public justificat şi care au fost descoperite şocant, într-un context paşnic, de divertisment, respectiv într-un show culinar.”

Mai mult, bărbatul a fost descalificat din competiție după dezvăluirile făcute: „Dezvăluirile pe care concurentul le-a făcut în faţa camerelor cu privire la actele de cruzime am considerat că nu puteau fi trecute cu vederea, iar faptele despre care a povestit au fost aspru sancţionate în cadrul emisiunii de către cei trei chefi, care au refuzat chiar să mai jurizeze preparatul, în urma dezvăluirilor făcute de concurent. Rămânem la dispoziţia autorităţilor competente cu toate informaţiile şi materialele pe care le deţinem, în vederea cercetării acestui caz“, au transmis oficialii Antena Group.

Momentul odios cu bucătarul care a disecat câini a fost scos de pe post

Oficialii Antena 1 au spus că au scos momentul în care concurentul face declarațiile revolătoare a fost de pe aplicațiile online ale emisiunii, dar și din redifuzările episodului din Chefi la cuțite: „Ca urmare a reacţiilor provocate, pentru care ne exprimăm regretul, acest moment va fi eliminat din emisiune, atât la redifuzarea acesteia, cât şi în online“, se mai arată în comunicat.

De asemenea, oficialii s-au arătat disponibili pentru autorităţile competente în vederea furnizării de informaţii şi materiale pe care le deţin, în situaţia în care acest caz va fi cercetat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×