Caz șocant în județul Vrancea! Un tânăr și-a înjunghiat propriul frate

Caz șocant în județul Vrancea! Un tânăr și-a înjunghiat propriul frate
Un tânăr de 23 de ani din Vrancea și-a înjunghiat în spate propriul frate. Sursa foto: pixabay.com

Un tânăr de 23 de ani din Vrancea și-a înjunghiat în spate propriul frate. Victima se află în stare gravă, iar echipajele medicale ajunse la fața locului fac eforturi pentru a-i salva viața. În momentul redactării acestei știri, sunt în desfășurare manevrele de resuscitare.

Potrivit IPJ Vrancea, nefericitul incident a avut loc în localitatea Irești, comuna Vidra și a fost anunțat prin apel la numărul de urgență 112. Totul s-a petrecut în locuința comună a celor doi frați, între care ar fi izbucnit o ceartă puternică, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Fratele mai mic a fost reținut și riscă să ajungă după gratii

În urma conflictului, fratele mai mic l-ar fi înjunghiat în spate pe cel mare, în vârstă de 35 de ani. În aceste momente, victima se zbate între viață și moarte, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Agresorul a fost reținut și se află în custodia polițiștilor.

O anchetă va stabili împrejurările exacte în care a avut loc. Pentru fapta sa, tânărul de 23 de ani se va alege cu dosar penal și riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

O crimă șocantă a avut loc în Maramureș

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit mort într-un imobil din localitatea Vișeul de Sus, județul Maramureș. Din primele informații, principalul suspect este un tânăr de 25 de ani, reținut de polițiști sâmbătă dimineață. În momentul de față nu sunt cunoscute motivele care l-au determinat să comită odioasa crimă.

Bărbatul, Vasile F., pe numele său, prezenta traumatisme cranio-faciale acute, contuzii multiple şi era inconştient. În ciuda încercărilor repetate de a-i salva viața, echipajele medicale ajunse la locuința sa au fost nevoite să constate decesul.

În această dimineață, în jurul orei 04.30, polițiștii au sesizați că într-o locuință de pe raza orașului Vișeu de Sus a fost găsit un bărbat decedat.

Polițiștii au stabilit că bărbatul decedat avea 41 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului au fost constatate urme de violență.

Persoana decedată a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Un tânăr din oraș a fost condus la audieri.

S-a constituit echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×