Caz șocant în Hârșova. 6 medici au fost scuipați și înjurați de un bărbat care trebuia să fie în autoizolare

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
30/03/2020, 23:58
Caz șocant în Hârșova. 6 medici au fost scuipați și înjurați de un bărbat care trebuia să fie în autoizolare
Caz șocant în Hârșova. 6 medici au fost scuipați și înjurați de un bărbat care trebuia să fie în autoizolare. Sursa foto: Hepta.ro

Managerul Spitalului Orășenesc Hârșova din județul Constanța a postat în mediul online un caz șocant care a avut loc luni, 30 martie, din cauza unui bărbat care trebuia să se afle în autoizolare la domiciliu. Individul s-a rănit singur și a făcut un adevărat spectacol când a ajuns la spital unde a scuipat și înjurat medici.

Un bărbat aflat în autoizolare, în Hârșova, a scuipat și înjurat medicii care i-au salvat viața

Un bărbat aflat în a 13-a zi de autoizolare s-a autoaccidentat şi plin de sânge a intrat în spitalul din orașul Hârșova, județul Constanța. Individul a fost imobilizat pe treptele spitalului unde medicii care au încercat să-i salveze viața.  Partea șocantă în toată această poveste este faptul că individul i-a scuipat și i-a înjurat pe medici fără motiv.

Bărbatul a pierdut destul de mult sânge fiind într-o stare critică atunci când a ajuns la spital. Șase medici și-au făcut treaba ca la carte, dar acum au intrat în autoizolare și așteaptă rezultatul la testul cu coronavirus. La fel, și individul de la care a pornit totul.

Caz șocant în Hârșova unde 6 cadre medicale au intrat în autoizolare din cauza unui individ recalcitrant

Pe timp de pandemie, personalul medico-sanitar trebuie să facă faţă unor situaţii extreme, neprevăzute, cum este cea pe care o vom relata în cele ce urmează.

Individul din imagine, aflat în a treisprezecea zi de autoizolare s-a autoaccidentat, a pătruns grav rănit în incinta spitalului ameninţând, jignind şi scuipând medici şi asistente deopotrivă, oameni care erau acolo pregătiţi să-i salveze viaţa.

Oameni care au continuat să îşi facă treaba, indiferent de ameninţările acestuia şi de faptul că se expun unui caz suspect de COVID-19. Individul în cauză a trebuit să fie stabilizat pe treptele spitalului, întrucât a fost imposibil să fie tratat în altă parte, acesta pierzând mult sânge şi fiind într-o stare critică.

Rezultatul? 6 angajaţi ai spitalului, nevinovaţi, care şi-au făcut treaba cu maximă dăruire, aflaţi acum în autoizolare până la sosirea veştilor (rezultatele testării la COVID-19). Şi, bineînţeles, acest individ, stabilizat, teafăr şi izolat până la aflarea rezultatelor.

Pe această cale felicităm colegii pentru calmul şi tactul de care dau dovadă zi de zi, ajutând oamenii, indiferent de riscurile la care se expun. Aceşti oameni sunt niște eroi şi trebuie trataţi ca atare!

Nu înjuraţi, nu scuipaţi, nu batjocoriţi, nu umiliţi, nu expuşi la agenţi patogeni fără echipamente de protecţie, nu minţiţi în dauna propriei sănătăţi. De asemenea, mulţumim organelor competente pentru intervenţia rapidă.

Ştim că vă este greu, mai ales în această perioada de criză. Solicităm public întocmirea unui dosar penal pentru acest individ care a riscat vieţile oamenilor care l-au salvat astăzi. Ne va fi din ce în ce mai greu să continuăm în aceste condiţii. Este nevoie de mult calm şi înţelegere.

În cursul zilei de mâine va fi solicitată comandamentului pentru situaţii de urgență prezența armatei (sau a unei alte autorităţi) pentru a asigura paza instituţiei. Dumnezeu să ne aibă în pază pe toţi!”, a scris managerul spitalului pe o rețea de socializare, relatează adevarul.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×