Sinucidere în Constanța! Un tânăr de 24 de ani s-a aruncat de la etajul șase al blocului în care locuia

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
27/01/2020, 09:51
Sinucidere în Constanța! Un tânăr de 24 de ani s-a aruncat de la etajul șase al blocului în care locuia
Un tânăr din Constanța s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc. Sursa foto: realitatea.net

Caz șocant în Constanța, după ce un tânăr de 24 de ani s-a aruncat de la etajul șase al blocului în care locuia. Nefericitul eveniment s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, pe strada Ștefan cel Mare. Impactul a fost atât de puternic, încât echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

S-a sinucis după o ceartă cu părinții. Cazul este anchetat de polițiști

Din informațiile apărute până la momentul redactării acestei știri, victima ar fi ales să-și pună capăt zilelor după un conflict cu proprii părinți. Nu se cunosc încă motivele exacte care au provocat cearta, însă victima s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc din apropiere, imediat după acest incident.

În ciuda eforturilor medicilor, care au încercat vreme de mai bine de o oră să îi salveze viața, aceștia s-au văzut nevoiți să constate decesul. Ancheta demarată de polițiștii constănțeni urmează să lămurească împrejurările exacte care au dus la producerea tragediei.

Un tânăr din Constanța s-a aruncat de la etajul opt din cauza fostei iubite

Din păcate, nu este singurul incident de acest gen petrecut recent în municipiul Constanța. Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc. În urma cercetărilor, autoritățile au ajuns la concluzia că totul a pornit de la o iubire neîmpărtășită.

Alina, fosta sa iubită l-a părăsit chiar înainte de Sărbători, iar despărțirea l-a afectat în așa măsură încât a decis că este momentul să-și pună capăt zilelor. A lăsat chiar și o filmare de „adio” în care le-a mărturisit tuturor celor dragi că fata l-a împins să comită gestul necugetat.

În stare de șoc, rudele și prietenii apropiați au început să caute vinovați, iar mulți dintre aceștia o arată cu degetul chiar pe Alina, despre care spun că „s-a jucat cu el”. Există, însă voci care susțin că băiatul suferea de depresie, iar acest lucru l-a determinat să se arunce în gol de la etajul opt al apartamentului pe care îl închiriase.

Eduard Iosifides, pe numele său, avea 25 de ani și era student al Facultății de Drept și Științe Adminsitrative, în cadrul Universității Ovidius Constanța. De asemenea, făcea parte din Liga Studenților din cadrul Universității Maritime Constanța.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×