Caz înfiorător în Sibiu! Doi tineri care urmau să se căsătorească au decedat într-un accident rutier. Tânăra era însărcinată în 7 luni.

în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 10:42
Caz înfiorător în Sibiu! Doi tineri care urmau să se căsătorească au decedat într-un accident rutier. Tânăra era însărcinată în 7 luni. GALERIE FOTO
Tinerii care au murit aveau nunta sâmbăta viitoare. Sursa foto - facebook

Caz înfiorător în Sibiu acolo unde a avut loc o tragedie fără margini. Doi tineri care urmau să se căsătorească, sâmbăta viitoare, au murit pe loc după ce un autoturism care venea din direcţia opusă a lovit frontal maşina lor. Mai exact, evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 14, în zona localității Laslea, la kilometrul 80. Alți doi tineri aflați într-o mașină care circula în spate au scăpat cu viață, dar au ajuns și ei la spital fiind răniți destul de serios.

Caz înfiorător în Sibiu!

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului este șoferul unui autoturim condus spre Sighișoara care a pătruns pe contrasens și s-a lovit de o altă mașină care venea din sens opus. Reprezentanții Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Sibiu au anunțat că, la sosirea echipajelor la fața locului, doi tineri căsătoriți, dar care care urmau să facă nunta sâmbăta viitoare, ambii de 23 de ani, din județul Mureș, au fost găsiți decedați. Femeia era însărcinată în 7 luni.

Înainte cu puţin timp să moară, bărbatul a avut o postare extrem de tristă pe pagina sa de Facebook, de parcă şi-ar fi prevestit moartea…Redăm conţinutul postării lui Lucian:

„Un barbat a murit… cand si-a dat seama, l-a vazut pe Dumnezeu apropiindu-se de el cu o valiza in mana. Dumnezeu a spus:
„Bine, fiule… este timpul sa plecam.”
Surprins, omul a raspuns: „Acum? Asa de devreme? Aveam o multime de planuri…”
Dumnezeu: „Imi pare rau, dar trebuie sa plecam.” Barbatul: „Ce ai in valiza?”…
Dumnezeu a raspuns: “Lucrurile tale!”
Barbatul: “Lucrurile mele? Ce vrei sa spui? Adica hainele mele, banii mei?”
Dumnezeu: “Nu. Acele lucruri nu au fost de fapt ale tale. Ele apartineau pamantului.”
Barbatul: “Atunci amintirile mele?”
Dumnezeu: “Acelea nu ti-au apartinut niciodata. Ele apartin timpului.”
Barbatul: “Este vorba de talentul meu?”
Dumnezeu: “Acesta nu ti-a apartinut niciodata… el a fost in functie de oportunitati.”
Barbatul: “Este vorba despre familia si prietenii mei?”
Dumnezeu: “Imi pare rau… ei nu ti-au apartinut niciodata. Ei au apartinut destinului.”
O lectie de viata. Toti trebuie sa citim asta!
Povestea care ne invata ce inseamna cu adevarat viata
Barbatul: “Este vorba de sotia si fiul meu?”
Dumnezeu: “Ei nu ti-au apartinut tie niciodata… au apartinut inimii tale.”
Barbatul: “Este vorba de corpul meu?”
Dumnezeu: “Corpul tau nu ti-a apartinut niciodata. El a apartinut pamantului.”
Barbatul: “Este sufletul meu?”
Dumnezeu: “Nu, sufletul tau imi apartine mie.”
Foarte speriat, omul a luat valiza din mainile Domnului si a deschis-o. Aceasta era goala.
Lacrimile au inceput sa curga siroaie pe obraz.
“Niciodata nu am avut nimic???” – a intrebat barbatul.
Dumnezeu a raspuns: “Adevarat… fiecare moment pe care l-ai trait a fost doar al tau. Viata este doar un moment… un moment care iti apartine. Din acest motiv trebuie sa te bucuri de fiecare clipa pe care o ai. Nu lasa ca nimic sa te opreasca din a fi fericit. Traieste ACUM! Traieste-ti VIATA.”
Nu uitati sa fiti fericiti… acesta este singurul lucru care conteaza.
Lucrurile materiale si tot ce crezi ca merita… nu merita; sunt lasate in urma. Nu poti lua nimic cu tine in cealalta lume.
Impartasiti aceasta poveste cu toti cei pe care ii iubiti. Bucurati-va de fiecare secunda a vietii

Caz înfiorător în Sibiu! Accident
Echipajele de intervenție n-au mai avut ce face pentru cei doi tineri. Sursa foto – facebook

Ceilalți doi tineri din al doilea autoturism au fost preluați imediat de echipajele de intervenție. Este vorba de un bărbat de 25 de ani, din Mureș, care prezenta un traumatism toracic și suspiciune de fractură la piciorul drept, și de un alt tânăr de 24 de ani, tot din Mureș, care a suferit o fractură de bazin. Victimele au ajuns la echipajele SAJ și SMURD sosite de la Sighișoara și au fost transportate la UPU Târgu Mureș.

Doi tineri care urmau să se căsătorească au decedat într-un accident rutier

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul a fost blocat total pentru mai multe ore, cât timp procurorii au adunat probe pentru dosar. În cele din urmă, oamenii legii au luat decizia să dea drumul circulației pe o bandă. Abia după câteva ceasuri bune, traficul a fost reluat în totalitate. „La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție, salvări, unități SMURD, dar și descarcerare.

Din păcate pentru cei doi tineri de 23 de ani nu s-a mai putut face absolut nimic. Aceștia au fost găsiți decedați de forțele de ordine. Celelalte două victime au fost preluate și transportate de urgență la spital”, au transmis cei de la IPS Jibiu

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×