Caz înfiorător în Gorj! Tânăr filmat în timp ce plimba în lesă un alt bărbat

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 18:16
Caz înfiorător în Gorj! Tânăr filmat în timp ce plimba în lesă un alt bărbat GALERIE FOTO
Bărbatul a fost plimbat în lesă. Sursa foto - captură facebook

Caz înfiorător în județul Gorj acolo unde un tânăr de 35 de ani a fost filmat în timp ce se plimbă, pe o stradă din oraşul Bumbeşti-Jiu cu un bărbat de 45 de ani, ţinut în lesă.

Caz înfiorător în Gorj!

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare și au făcut deja înconjurul mediului online. Poliţia face acum verificări și încearcă să afle cât mai multe detalii despre această situație.

Concret, un tânăr a fost filmat în timp ce se plimba pe o stradă dintre blocuri. Acesta era însoţit de un alt localnic, legat cu lesă.

Tânăr filmat în timp ce plimba în lesă un alt bărbat

Totul se întâmplă în condiţiile în care, prin Ordonanţa Militară, oamenii au voie să iasă din casă pentru a-şi plimba animalul de companie.

Ulterior, imaginile au fost postate pe Facebook, iar Poliţia i-a sancţionat pe amândoi.

„Cei doi bărbaţi de 35 şi 45 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional de poliţişti, cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare.

Totul s-a întâmplat potrivit Legii nr.61/1991, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a declarat, corespondentului Mediafax, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

De altfel, întreaga situație a stârnit numeroase controverse. „Aşa ceva numai în România vezi”.

„Nu e posibil aşa ceva!!!! De neconceput, foarte urât, o ruşine pentru toţi!”, au fost doar două dintre comentariile postate pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×