Caz inedit în spital! Un bătrânel le-a drogat pe asistente din greșeală! Cum a fost posibil

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/07/2019, 09:42
Caz inedit în spital! Un bătrânel le-a drogat pe asistente din greșeală! Cum a fost posibil
Asistentele drogate lucrează la Spitalul Warrington, Cheshire. Sursa foto: Manchester Eevening News

Un bătrânel din Marea Britanie le-a drogat pe asistentele care l-au îngrijit fără să știe. Bărbatul le-a oferit cadrelor medicale de la spitalul Warrington din Cheshire o prăjitură care conținea… cannabis. Evident, există o explicație pentru această întâmplare.

Asistente euforice la un spital din Marea Britanie după ce au mâncat prăjituri

Iar explicația a trezit interesul presei din Marea Britanie. Bătrânul a luat câteva prăjituri din cele aduse la majoratul nepotului său fără să știe că acestea sunt făcute cu iarbă. Dar nu orice fel de iarbă. Așa că bunicul, din toată dragostea, le-a oferit asistentelor medicale câteva dulciuri pline de euforie.

Inițial s-a crezut că asistentele ar fi fost drogate fără să consume prăjiturile, însă s-a constatat ulterior că s-a mâncat din blatul pufos, după ce s-au recoltat probe de sânge și s-a verificat compoziția prăjiturii. Unul dintre colegii asistentelor a declarat pentru presa locală că femeile au devenit extrem de bine dispuse brusc, după ce au mâncat prăjiturile.

Asistente bine dispuse după ce a mâncat prăjituri cu droguri. Sursa foto: news.sky.com

Ce măsuri s-au luat după acest episod dulce și dătător de senzații tari

„A fost adusă de un bătrân amabil ca mulțumire, dar era cu o chestie ciudată și le-a relaxat pe toate. Nu a existat vreun impact asupra pacienților, dar și-au dat seama că e ceva în neregulă și au chemat poliția”, a spus cineva din spital, scrie libertatea.ro.

Polițiștii și-au dat seama de la început despre ce e vorba deoarece delicatesurile miroseau suficient de puternic, însă a fost nevoie și de o analiză de laborator. Ce a mai rămas din desert a fost distrus și aruncat la gunoi, precizează presa britanică.

Din fericire, asistentele nu au pățit nimic rău, ba dimpotrivă. Personalul medical și conducerea spitalului ia în calcul să nu le mai permită pacienților să le ofere atenții doctorilor și asistenților medicali, nici măcar dacă este vorba despre preparate culinare, pentru a se evita astfel de situații pe viitor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×