Cauza morții lui Luke Perry. Apropiații au confirmat ce s-a întâmplat cu vedeta Beverly Hills 90210

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
05/03/2019, 16:05
Cauza morții lui Luke Perry. Apropiații au confirmat ce s-a întâmplat cu vedeta Beverly Hills 90210 GALERIE FOTO
Atacul cerebral vascular masiv a fost cauza morții lui Luke Perry

A fost stabilită cauza morții lui Luke Perry. Actorul a încetat din viață la vârsta de 52 de ani în urma atacului cerebral vascular masiv suferit în urmă cu doar câteva zile. Apropiații au confirmat ce s-a întâmplat cu vedeta Beverly Hills 90210 și numeroși actori au transmis mesaje înduioșătoare de condoleanțe.

Atacul cerebral vascular masiv a fost cauza morții lui Luke Perry

Reprezentanții serviciilor de urgență care au ajuns acasă la Luke Perry după ce actorul a suferit un atac cerebral vascular masiv au declarat că acesta era conștient și a comunicat cu paramedicii, însă ulterior starea lui s-a agravat rapid. La sosirea la spital, actorul a fost sedat pentru a putea fi receuperat în urma atacului cerebral vascular masiv suferit.

Luke Perry își schimbase complet stilul de viață în 2015, când fusese diagnosticat cu celule precanceroase, în urma unei colonoscopii. „Am redus considerabil cantitatea de carne roșie pe care o consum. Mâncam des friptură și cartofi, acum păstrez aceste mese pentru ocaziile speciale. Mănânc mai mult pește, cereale integrale și fibre. Acum, sunt 23 de milioane de americani care nu și-au făcut testele de rutină. Dacă aș fi așteptat, diagnosticul meu putea fi cu totul diferit”, declara atunci Luke Perry.

Apropiații au confirmat ce s-a întâmplat cu vedeta Beverly Hills 90210
Apropiații au confirmat ce s-a întâmplat cu vedeta Beverly Hills 90210

Apropiații au confirmat ce s-a întâmplat cu vedeta Beverly Hills 90210

Purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat că atacul cerebral vascular masiv este cauza care a dus la decesul lui Luke Perry.

„Actorul Luke Perry, în vârstă de 52 de ani, a murit astăzi, după ce a suferit un atac cerebral masiv. I-au fost alături copiii săi, Jack și Sophie, logodnica sa, Wendy Madison Bauer, fosta lui soție, Minnie Sharp, mama lui, tatăl vitreg, fratele și sora sa, dar și alți membri ai familiei și prieteni apropiați”, a precizat reprezentantul actorului prin intermediul unui comunicat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×