Catrinel Sandu, mireasă! Primele imagini cu vedeta în rochie albă, alături de soțul ei

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/11/2019, 21:39
Catrinel Sandu, mireasă! Primele imagini cu vedeta în rochie albă, alături de soțul ei GALERIE FOTO
Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Steve. Sursa foto: libertatea.ro

Catrinel Sandu a îmbrăcat rochia albă de mireasă. Vedeta stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii s-a căsătorit cu Steve Schroeter pe o plajă, așa cum a visat dintotdeauna. Blondina s-a simțit ca o adevărată prințesă în cea mai frumoasă zi din viața ei. Evenimentul a avut loc ieri, iar presa a publicat primele imagini cu cei doi.

Catrinel Sandu a devenit mireasă

Catrinel a ales o rochie de mireasă albă, din dantelă, cu spatele la vedere. Blonda se iubește de ani buni cu un renumit stomatolog american, cel cu care și-a clădit o familie pe care mulți o invidiază. Cununia civilă dintre Catrinel și Steve a avut loc acum o lună, iar cea religioasă, urmată de petrecere s-a produs ieri.

„Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr. Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru”, a declarat Catrinel înainte de nuntă, conform click.ro.

catrinel sandu
Catrinel s-a căsătorit pe o plajă din America. Sursa foto: libertatea.ro

Catrinel și-a înmormântat tatăl anul acesta

Marele regret al lui Catrinel, fosta parteneră a lui Lucian Viziru, este pierderea tatălui ei, pe care și l-a dorit din tot sufletul la nunta ei. Tatăl vedetei a murit în acest an, în vară, din cauza complicațiilor medicale după ce a suferit un ataca cerebral în luna martie.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×