Catrinel Menghia a vorbit pentru prima oară despre divorț: „Mă păcălea că fetița nu o voia pe mamă. S-au întâmplat niște lucruri”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
24/09/2019, 17:18
Catrinel Menghia a vorbit pentru prima oară despre divorț: „Mă păcălea că fetița nu o voia pe mamă. S-au întâmplat niște lucruri”
Catrinel Menghia, alături de actualul ei soț. Massimiliano di Lodovico. Sursa foto: avantaje.ro

Catrinel Menghia, ex-Marlon, a vorbit pentru prima oară despre divorț. După 7 ani de căsnicie, actrița care a cunoscut faima în străinătate a spus că a îndurat foarte multe și că a fost păcălită de fostul ei soț. Acesta îi îndruga tot felul de minciuni cu scopul de a o ține lângă el, inclusiv în legătură cu fetița lui.

Catrinel Menghia a trecut printr-un divorț dureros

Divorțul prin care a trecut în urmă cu ceva ani a marcat-o profund pe actriță. Catrinel a fost păcălită de fostul ei soț cu privire la fetița pe care o îngrijea. Acesta spunea că micuța nu își dorea să o vadă pe mama, iar apoi actrița a aflat că nu era nimic adevărat. Aceasta a spus că a trecut prin momente frumoase, dar s-au întâmplat și multe lucruri neplăcute despre care nu a vrut să dea detalii.

„M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el că mama nu prea o vrea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!”, a declarat Menghia la un post de radio, scrie spynews.ro.

Catrinel Menghia
Actrița a povestit cu durere clipele grele ale divorțului prin care a trecut. Sursa foto: PRO TV

Actrița și-a refăcut viața alături de Massimiliano di Lodovico

„Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc. Am aflat că în ultimii doi ani din viață, totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întamplat prea repede şi am fost dezamăgită!”, a mai spus frumoasa actriță.

În prezent, Catrinel are o relație fericită alături de Massimiliano di Lodovico. Soțul ei este un producător de film extrem de apreciat, cu care are o fetiță pe nume Caroline Leon di Lodovico.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×