Catrinel Menghia a născut o fetiță! Ce nume va purta. Prima imagine

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/02/2019, 13:16
Catrinel Menghia a născut o fetiță! Ce nume va purta. Prima imagine GALERIE FOTO
Catrinel Menghia a născut o fetiță care va purta numele de Caroline Léon Di Lodovico

Catrinel Menghia a născut luni dimineață, 25 februarie, la ora 5:49, o fetiță, care va purta numele de Caroline Léon Di Lodovico. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta, căci, deși abia și-a adus pe lume copilul, tot își pune la curent fanii cu evenimentele din viața ei, în special când vine vorba despre acesta, care este cel mai important.

Catrinel Marlon, după cum este cunoscută peste hotare, se bucură acum de fericirea supremă, alături de omul iubit, Massimilliano di Lodovico, și rodul iubirii lor. De 7 ani împreună, acum și cu un copil, toți se întreabă când o vor vedea mireasă pe frumoasa brunetă.

Catrinel Menghia a născut o fetiță care va purta numele de Caroline Léon Di Lodovico

De altfel, se poate spune că lucrurile sunt mai complicate, dat fiind faptul că aceasta a mai fost căsătorită, lucru care a făcut-o să își schimbe prioritățile din acel moment. „Pentru mine căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care împreună «trag la aceeaşi căruță».

Catrinel Menghia a născut o fetiță! Ce nume va purta. Prima imagine
Catrinel Menghia, alături de tatăl copilului ei

Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți. Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile”, a spus Catrinel după finele relației de iubire, de 6 ani, cu Massimo Bramti.

Cât despre legătura dintre Catrinel și bebelușul ei, aceasta era strânsă încă dinainte să ajungă micuța pe lume. Modelul posta imagini pe rețelele de socializare, în josul cărora insera mesaje pline de iubire. „Bună, micuțule! Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată.

Catrinel Menghia a născut o fetiță! Ce nume va purta. Prima imagine
Modelul internațional a născut luni, 25 februarie, o fetiță perfect sănătoasă

Am împărțit acest trup timp de aproape 6 luni și am experimentat deja atât de multe împreună ? Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem? Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou ? #GrazieVita #GrazieAlleNostreFamigliePerIlSupporto&Amore”, este unul dintre mesajele modelului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×