Câți bani va câștiga Anamaria Prodan la Antena Stars. Emisiunea Prodanca și Reghe – Prețul succesului îi aduce o sumă record

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/01/2020, 09:34
Câți bani va câștiga Anamaria Prodan la Antena Stars. Emisiunea Prodanca și Reghe – Prețul succesului îi aduce o sumă record
Câți bani va câștiga Anamaria Prodan la Antena Stars. Sursa foto: evz.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf revin pe micile ecrane cu un nou show de televiziune care se anunță un adevărat succes pentru Antena Stars, dar care le va umple și lor conturile, deoarece vor câștiga o sumă foarte frumoasă! Celebra familie va fi filmată non stop, în cadrul emisiunii „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”.

Câți bani va câștiga Anamaria Prodan la Antena Stars

Mondena familie va fi filmată pe axa București-Milano-Las Vegas-Dubai, deoarece se știe că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf călătoresc mult, deoarece au afaceri în mai multe țări.

Filmările sunt în toi, iar premiera show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului” este programat pentru luna februarie. Anamaria Prodan revine în televiziune, după ce a renunțat după numai două sezoane la emisiunea concurs „Gospodar fără pereche”, de la Pro TV.

”Am revenit mai tari ca niciodată și o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi!”

În ultimele luni, impresarul a primit oferte tentante pentru realizarea unui nou reality show despre viața familiei sale. A discutat și cu cei de la Kanal D, dar oferta celor de la Antena Stars a fost mult mai bună din punct de vedere financiar.

Surse autorizate, citate de libertatea.ro, au dezvăluit că în conturile acestora urmează să intre aproximativ 150.000 de euro pe sezon! O sumă record pentru media din România.

„După 8 ani m-am întors acasă! Aici m-am simțit mereu cel mai bine, iar propunerea realizării unui nou sezon din reality mi s-a părut foarte tare. De când am renunțat la vechiul show, cred că în fiecare zi eram întrebată când o să revină povestea familiei mele pe micile ecrane.

Am revenit mai tari ca niciodată și o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare”, a declarat Anamaria Prodan pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×