”Prodanca și reghe – Prețul succesului”, un nou reality show cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Emisiunea, difuzată de Antena Stars

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/01/2020, 11:00
”Prodanca și reghe – Prețul succesului”, un nou reality show cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Emisiunea, difuzată de Antena Stars
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf revin pe micile ecrane într-un nou reality show. Sursa foto: Instagram.com

Anamaria Prodan nu a putut sta departe de televiziune după ce a renunțat să prezinte emisiunea ”Gospodar fără pereche” de la Pro TV. Sexy impresara a anunțat că a început filmările pentru un reality show cu și despre familia sa.

Impresara Anamaria Prodan revine pe micile ecrane cu un reality show incendiar

Cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf s-a aflat în prim-plan în urmă cu câțiva ani, iar acum vor să o ia de la capăt. În perioada 2012-2014 telespectatorii au putut urmări timp de 6 sezoane viața luxoaxă a impresarei românce.

Același lucru se va întâmpla și acum. Filmările au început deja, iar Anamaria, soțul și familia vor fi urmăriți de camere 24 din 24 de ore. Indiferent de continentul pe care se află, fie că sunt la evenimente mondene sau acasă, cuplul va fi urmărit non-stop.

Sexy impresara va putea fi văzută în toate ipostazele: femeie, mamă, soţie. Potrivit spynews.ro, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au semnat cu Antena Stars, așadar stați pe aproape pentru că în curând veți avea parte de un reality show de senzație.

Unde au loc filmările reality-show-ului pregătit de Prodan și Reghecampf

Anamaria Prodan va fi urmărită de camere non-stop lăsând la vedere totul. Și când spunem totul chiar așa estei. Fie că se va afla în România, Dubai sau America, sexy impresara și familia sa vor arăta lumii care este viața pe care o duc și care sunt activitățile la care participă.

Telespectatorii vor fi invitați în casele luxoase ale Aneimaria și soțului ei, vor lua parte la negocieri, transferuri, cumpărături, treburi gospodărești, vacanțe, precum și tot ce înseamnă viața pentru ei. Totul va fi difuzat la televizor și nimic nu va trece neobservat de ochiul cameramanului.

Anamaria Prodan a mai avut un reality show în trecut

Așa cum am amintit mai devreme fiica regretatei Ionela Prodan s-a mai lăsat filmată într-un reality show. „Prodanca și Reghe” a fost difuzat inițial la Antena 1, dar apoi impresara a semnat cu Euforia TV care între timp a devenit Happy Channel.

Reality show-ul s-a desfăşurat pe parcursul a 6 sezoane: I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale.

„Eu nu cred că în pauza asta a reality-ul meu a existat, o dată, o zi, să nu mă întrebe cineva de ce l-am oprit. De ce nu-l faceți? Pe cuvânt dacă nu a fost ceva așa wow! Eu sunt un om controversat, nu că îmi doresc”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×