Câţi bani dă Monica Tatoiu pe mâncare: „Iau din Franţa”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/02/2019, 15:54
Câţi bani dă Monica Tatoiu pe mâncare: „Iau din Franţa” GALERIE FOTO
Monica Tatoiu isi cumpara de doua ori pe an mancare din Franta!

Pe Monica Tatoiu o cunoaște o țară întreagă. Este mai mereu prezentă la televizor, își dă cu părerea despre orice, vorbește despre economia României, despre susținerea producătorului român, dar își cumpără chiar și mâncarea…din Franța!

Celebra pensionară a recunoscut că ea nu face cumpărături din România. Dacă în trecut a mărturisit că nici lenjerie intimă nu-și cumpără din țară, ci preferă să meargă o dată pe an în America, în perioada reducerilor, acum a spus că nici măcar mâncare nu cumpără din România.

Monica Tatoiu face piața în Franța, unde produsele sunt mai ieftine

”Eu nu cumpăr mâncare de la magazine, de la supermarket și de la multinaționale. În Franța, există în fiecare oraș piețe săptămânale. Vine țăranul cu cocoșul. În ianuarie și în aprilie îmi cumpăr mâncare pentru trei, patru luni, din Franța. Trei cârnați costă 10 euro și nu îi găsești în România. Am adus mâncarea cu avionul. Am adus niște cârnați foarte buni. Sunt foarte subțiri, sunt făcuți din carne de rață și sunt minunați. Când te întorci de la schi, îți pui o bere și mănânci un cârnat, te simți excelent. Și nu îngrașă! Am mâncat săptămâni întregi și n-am avut nimic. Și în Țara Bascilor, te duci și mănânci de rupi, la jumătate de preț față de București. În România, mâncarea este mai scumpă decât în Franța. Cu 100 euro poți să cumperi 30 de cârnați și îți mai dă și ceva bonus”, a povestit la Antena Stars.

Monica Tatoiu si-a prezentat produsele preferate la TV

Monica Tatoiu nu este mulțumită nici măcar de pâinea din România. ”Nici pâine nu se mai face în România. M-am dus la morar, să îmi facă făină curată, fără o iau înainte să pună cine știe ce. Este destul de complicat. Nu se mai găsește mâncarea de altădată. Când eram eu tânără, bunica mea făcea caș de gutui de te lingeai pe degete și se găsea și o halviță fantastică, de care nu se mai găsește în zilele noastre”, a mai povestit Mihaela Tatoiu în emisiunea Răi, da buni, prezentată de Mihai Morar. Tatoiu a venit cu mai multe produse cumpărate din Franța pentru a le prezenta, însă la plecare și-a luat mâncarea înapoi, lăsându-i prezentatorului Mihai Morar doar o conservă de sardine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×