Câți bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă. Este una dintre cele mai scumpe artiste din România

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
31/01/2020, 10:33
Câți bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă. Este una dintre cele mai scumpe artiste din România
Cântăreața Vlăduța Lupău încasează sume fabuloase la evenimente. Sursa foto: Facebook.com

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate și bine plătite cântărețe de muzică populară din țara noastră. Tânăra artistă are agenda plină de evenimente la care urmează să bucure și să încânte oamenii, iar prețurile sunt pe măsură.

Ce onorariu încasează cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău la evenimente

Vlăduța Lupău (28 de ani) este noua senzație a muzicii populare și reușește să ridice în picioare publicul iubitor de folclor. Artista nu duce lipsă de evenimente, iar fanii nu se uită la bani când vine vorba ca vedeta să le cânte la diverse petreceri și evenimente.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Potrivit unor declarații făcute de un cuplu pe un grup dedicat mireselor Vlăduța Lupău este una dintre cele mai căutate interprete de muzică populară. Onorariul artistei este cuprins între 2.000 și 4.500 de euro pentru 3 ore de program și 10.000 de euro dacă performează întreaga noapte.

Vlăduța Lupău câștigă bani frumoși și din Youtube

Frumoasa artistă născută pe plaiurile Șimleului Silvaniei din județul Sălaj câștigă bani frumoși și din promovarea pe contul de Youtube. Melodiile artistei sunt în top trending pe canalul de Youtube, piesele sale fiind ascultate și distribuite de milioane de români.

Vlăduța Maria Lupău are peste un milion de vizualizări la clipurile sale din care încasează undeva între 300 și 400 de dolari pe lună. Cântăreața de muzică populară a primit de la Youtube pentru un singur videoclip fabuloasa sumă de 8.000 de euro având în vedere că piesa în cauză a adunat peste 27 de milioane de vizualizări într-un timp extrem de scurt.

Artista Vlăduța Lupău pe culmile succesului încă de la vârste fragede

Tânăra cântăreață a știut încă de mică ce carieră vrea să urmeze și a urcat pe scenă prima oară la vârsta de 4 ani. Chiar dacă s-a dedicat în totalitate carierei sale muzicale Vlăduța Lupău are la bază și studii serioase urmând cursurile Facultății de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului”, a mărturisit interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău, informează libertatea.ro.

Artista a primit de-a lungul anilor numeroase premii muzicale  printre care se numără: premiul I  la „Rapsodia Românească“ – 2006,  premiul I „Maria Lătărețu” – 2006, Merele premiu „Maria Tănase” – 2007, Premiul de popularitate „Mamaia folclor” – 2007, Marele premiu „Eu mi-s mândră-n sat” – 2008, Premiul III „Strugurele de aur” – 2008, Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×