Câți bani câștigă Horia Brenciu la Pro TV. Artistul a jonglat de-a lungul timpului între Antena 1 și Pro TV

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/08/2019, 17:14
Câți bani câștigă Horia Brenciu la Pro TV. Artistul a jonglat de-a lungul timpului între Antena 1 și Pro TV
Câți bani primește Horia Brenciu de la Pro TV pentru cele două emisiuni în care este jurat. Sursa foto: ele.ro

Horia Brenciu va fi jurat în cadrul a două emisiunii difuzate la Pro TV. Este vorba de ”Românii au talent” unde l-a înlocuit pe actorul Florin Călinescu și ”Vocea României” unde a înlocuit-o pe Andra. Horia Brenciu și Andra vor fi colegi la ”Românii au talent”. 

Câți bani primește Horia Brenciu de la Pro TV

Horia Brenciu l-a înlocuit pe actorul Florin Călinescu la ”Românii au talent” și pe Andra la ”Vocea României”. Așadar, din toamna aceasta îndrăgitul cântăreț va reveni la Pro TV, în momentul de față fiind prins cu filmările de la emisiunea muzicală. „Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături profesional în ultimii 5 ani”, a scris Horia Brenciu pe pagina personală de Facebook.

Muzicianul a plecat de la Pro TV la Antena 1 unde a fost jurat în emisiunile ”Te cunosc de undeva” și ”X Factor”. Se pare că onorariul artistului la ”X Factor” ajungea la suma de 50.000 de euro per sezon, mai multedecât primea la Pro TV. În plus, Horia Brenciu și orchestra sa încasaeză 12.500 de euro pentru un concert, plus că artistul mai primește și alte venituri din drepturi de autor.

„Horia lua cam 25.000 de euro pe lună de la PRO şi, ca şi alte vedete, a fost pus să semneze un contract pe bani mai puţini. Nu a acceptat şi a plecat la Antenă, unde i s-au oferit 35.000 de euro pentru implicarea în proiectul Te cunosc de undeva”, a precizat o persoană din showbiz, conform gandul.info.

Horia Brenciu l-a înlocuit pe Florin Călinescu la Românii au talent
Muzicianul a înlocuit-o pe Andra la Vocea României și pe Florin Călinescu la Românii au talent. Sursa foto: adevarul.ro

Ce sumă încasează Horia Brenciu de la Pro TV

Nu se cunoaște suma pe care o primește Horia Brenciu de la Pro TV, dar cu siguranță primește mai mult decât avea în trecut. Muzicianul are și două firme prin care își desfășoară activitățile din domeniile muzicale și ale televiziunii. Este vorba de HB Media Entertainment SRL şi HB Media Production SRL. Ambele firme au avut un profit de 100.000 de euro în anul 2018. De asemenea, anul trecut Horia Brenciu & HB Orchestra au avut un profit de 250.000 de euro.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×