Câți bani a încasat câștigătorul Ferma 2019. Cecul emis de Pro TV

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
23/05/2019, 23:30
Câți bani a încasat câștigătorul Ferma 2019. Cecul emis de Pro TV GALERIE FOTO
Câți bani a încasat câștigătorul emisiunii Ferma 2019

Câți bani a încasat câștigătorul Ferma 2019! Marius Crăciun este cel care a câștigat emisiunea Ferma, difuzată de Pro TV, și a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 50 de mii de euro! Se pare că a mai avut un câștig: s-a apropiat destul de mult de Diana Belbiță, însă rămâne de văzut dacă cei doi vor forma și un cuplu, după cum a scris cancan.ro.

Câți bani a încasat Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019

De altfel, Diana Belbița i-a ținut partea de fiecare dată lui Marius Crăciun, chiar și spre finalul emisiunii, când Florin Pastramă spunea că nu l-ar alege pe Marius Crăciun la duel, deoarece acesta nu ar avea nicio șansă în fața sa. Diana Belbița a recționat imediat! ”Pe bune, Pastramă? Da’ ce crezi tu că se face aici? Nu are niciun pas în fața lui Marius, din nicio privință, cu atât mai puțin la niște probe sportive”, a spus Diana.

Nici Marius Crăciun nu s-a simțit prea bine, după ce Pastramă l-a subestimat. ”Pastramă mă cam subestimează . Spune că are 100% șanse să câștige împotriva mea. Proba asta este doar în capul lui. Poate a uitat că am mai fost la duel pentru fermier și l-am învins la o probă chiar de forță”, a spus Marius.

Câți bani a încasat câștigătorul Ferma 2019
Câți bani a încasat Marius Craciun, câștigătorul Ferma 2019

Marius Crăciun face parte din lotul olimpic la judo

Marius Crăciun le-a demonstrat tuturor că este o nucă greu de spart. L-a învins în finală chiar pe Cătălin ”Moartea din Carpați” Moroșanu! Marius Crăciun a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la Judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România.

Sportivul se pare că nu are amintiri tocmai plăcute din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situație materială foarte bună și își propune ca acum să îi ajute mai mult. Premiul câștigat cu sudoarea frunții la Ferma îi va permite acum să-și ajute familia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×