Câți bani a câștigat Brigitte Sfăt pentru participarea în emisiunea Ferma

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/05/2019, 12:29
Câți bani a câștigat Brigitte Sfăt pentru participarea în emisiunea Ferma GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt a fost scoasă din competiție de Otniela Sandu. S-a aflat suma pe care a câștigat-o Sursa foto: romania89.com

Brigitte Sfăt ( 42 de ani) a fost eliminată din emisiunea ,,Ferma vedetelor – Un nou început”, după ce a pierdut duelul cu Otniela Sandu. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu a plecat acasă cu mîinile goale. S-a aflat câți bani a câștigat pentru participarea în cadrul emisiunii.

Brigitte Sfăt a părăsit ferma din Caraș – Severin

Vedeta a pierdut duelul cu Otniela și a părăsit Ferma. Astfel a pierdut toate șansele de a câștiga premiul cel mare de 50.000 de eruo. Dar Brigitte Sfăt a câștigat o sumă enormă pentru participarea în cadrul emisiunii. Vedeta a negociat la sânge contractul cu producătorii Fermei și astfel a obținut 5.000 de euro pe săptămână, conform cancan.ro.

Brigitte Sfăt a stat 14 săptămâni în Ferma județul din Caraș – Severin ceea ce înseamnă că a câștigat aproximativ 70.000 de euro, mai mult decât premiul cel mare pe care îl va primi câștigătorul Fermei. Cu banii câștigați Brigitte Sfăt și-ar putea cumpăra o casă.

Dacă la început Brigittea Sfăt a fost prietenă cu toată lumea din Fermă, ulterior toți i-au întors spatele și doar Florin Pastramă a rămas alături de ea de care s-a și îndrăgostit. Vedeta are de gând să se căsătorească cu Florin Pastramă și poate chiar să facă un copil.

„Eu sunt bucuroasă că am reuşit să nu renunţ la principiile mele şi să nu fiu făţarnică în acest show. Aş vrea să spun că este o despărţire grea, dar pentru mine este o uşurare sufletească. Dacă Florin va vrea să lupte pentru mine, o va face afară. Unicul lucru pe care l-am simţit a fost că s-au bucurat că pierd proba, acum nu am mai vrut să mă uit în ochii lor, dar ştiu că sunt fericiţi că plec. Jocul ăsta dezumanizează oamenii, merge pe principiul „dezbină şi cucereşte’. În Fermă nu am făcut decât să-mi întăresc credinţa în Dumnezeu şi să mă ataşez de unica persoană care a ajuns la sufletul meu şi care a suferit alături de mine, Florin. Părăsesc competiţia fericită că merg unde mi-e bine, unde sunt oameni care mă iubesc şi care mă apreciază”, a spus Brigitte Sfăt după ce a părăsit competiția de la Pro TV.

Brigitte Sfăt a câștigat peste 70.ooo de euro la Ferma Vedetelor
Brigitte Sfăt a fost eliminată din competiția Ferma vedetelor, dar nu a plecat cu mâna goală. A câștigat peste 70.000 de euro
Sursa foto: Hepta.ro

Brigitte Sfăt vrea un copil cu Florin Pastramă

Brigitte Sfăt, fosta Năstase a început o relație cu Florin Pastramă în cadrul emisiunii Ferma, difuzată la Pro TV. După ce a fost eliminată din competiție Brigitte Sfăt recunoaște că vrea să se căsătorească cu Florin Pastramă, dar și să facă un copil cu el.

“De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil. Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu știu, vrem să facem lucrurile cum trebuie și trebuie să facem o cununie religioasă în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioși și fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul”, a spus Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×