Câte kilograme are, de fapt, Oana Roman! Chiar ea a făcut dezvăluirea

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/06/2019, 13:20
Câte kilograme are, de fapt, Oana Roman! Chiar ea a făcut dezvăluirea
Oana Roman a dezvăluit câte kilograme are. Sursa foto: verdict.ro

Unul dintre cele mai mari mistere din lumea mondenă a fost dezvăluit. Câte kilograme are, de fapt, Oana Roman? Chiar ea a vorbit despre silueta ei și a spus că are cu 10 kilograme peste greutatea normală. Fiica fostului premier, Petre Roman, nu a vrut să spună cu exactitate câte kilograme are, dar a oferit un număr.

Oana Roman are în jur de 80 de kilograme

Oana Roman s-a luptat dintotdeauna cu kilogramele în plus, iar de ceva vreme vedeta a optat pentru o dietă sănătoasă, iar schimbările au devenit vizibile. Oana s-a documentat despre cum poate să slăbească și să se mențină apoi și, conform propriilor ei declarații, aceasta alege pentru mesele zilnice în special fructe și legume.

Habar nu am câte kilograme am în acest moment, dar cred că am în jur de 80, cu vreo 10 în plus faţă de greutatea normală. Am nişte cicatrici absolut îngrozitoare, din cauza operaţiei de cezariană, de sus până în jos şi din stânga până în dreapta, două tăieturi foarte mari”, a declarat Oana Roman, scrie cancan.ro.

Oana Roman spune că are talia mai subțire. Sursa foto: click.ro

Oana Roman: „Rezultatele se văd în centimetri, în talie”

Oana a mai spus că a început să mănânce sănătos și chiar îi place să alternativa pe care mizează pentru sănătatea și fizicul ei. Vedeta a declarat că nu îi place deloc să gătească, însă optează în general pentru rețete ușor de preparat și care nu durează foarte mult. Fosta prezentatoare de televiziune a mai zis că se află într-un plin proces de remodelare corporală și că rezultatele dietei sale se văd în centimetri lipsă din talie.

“Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal. Sunt într-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în centimetri, în talie. Merg la astfel de proceduri săptămânal”, a mai spus recent Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×