Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, cel mai recent cuplu din showbiz: ”Pășim cu grijă, poate temători”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/02/2020, 13:05
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, cel mai recent cuplu din showbiz: ”Pășim cu grijă, poate temători”

Cătălina Ponor a confirmat relația amoroasă pe care o are cu Bogdan Jianu. Sportiva a mărturisit că prietenia lor durează de foarte mulți ani, însă sentimentele de iubire au ieșit la iveală acum aproximativ doi ani. Regizorul a dezvăluit detalii neștiute legat de viața sa sentimentală.

Cătălina Ponor, dezvăluiri despre relația amoroasă cu Bogdan Jianu

După ce s-a speculat în repetate rânduri că una dintre cele mai mari gimnaste ale României Cătălina Ponor are o relație controversată cu un bărbat mai mare cu 18 ani, iată că frumoasa sportivă a spus adevărul. Campioana a dezvăluit că formează un cuplu cu Bogdan Jianu, dar nu a dorit să dea mai multe amănunte.

Povestea de dragoste durează de aproximativ doi ani de când regizorul a divorțat de cântăreața Julia Chelaru. Cătălina Ponor nu-și mai ascunde iubirea pentru Bogdan și nu vede un incovenient în ceea ce privește diferența de vârstă din ei. Regizorul este mai mare cu 18 ani decât gimnastă.

„Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate. Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală”, a mărturisit Cătălina Ponor de Ziua Îndrăgostiților pentru viva.ro.

Regizorul Bogdan Jianu vorbește despre o prietenie frumoasă

Bogdan Jianu a dezvăluit într-un interviu pentru libertatea.ro că nu ascunde relația pe care o are cu sportiva româncă, însă dorește să ia lucrurile treptat, fără nicio grabă. Fostul soț al artistei Julia Chelaru a adăugat că se simte minunat în compania sportivei pe care o cunoaște de 14 ani.

Regizorul a mărturisit că-și dorește mai mult de la această frumoasă relație, dar nu dorește să grăbească lucrurile. Totodată, Bogdan a mai adăugat că nu vrea să-și expună relația amoroasă la tapet, însă a povestit cum au ajuns să fie împreună.

„Nu mă ascund, e ceva frumos, suntem într-o relație. S-a dezvoltat o apropiere sinceră, ne simțim bine unul cu celălalt. Pășim cu grijă, poate temători, să nu stricăm ceva. Avem o prietenie veche, din 2006.

Sigur că ne dorim mai mult dar nu forțăm lucrurile. Nu ne ferim să ne asumăm relația, doar că nu considerăm ca orice formă de expunere ne face bine”, a precizat regizorul. Bogdan a mai spus că are foarte multe lucruri în comun cu Cătălina printre care se numără iubirea pentru câini și echitația.

„Ne-am apropiat și pentru că ne plac animalele, câinii. Dacă ar putea, i-ar strânge pe toți ce suferă. Mă bucur că iubește echitația, vine la baza noastră să călărească, se perfecționează în colectiv, amândoi iubim caii”, a conchis Bogdan Jianu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×