Drama marii campioane Cătălina Ponor! Iubitul portorican a părăsit-o pentru o voleibalistă super-sexy

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/04/2016, 00:01
Drama marii campioane Cătălina Ponor! Iubitul portorican a părăsit-o pentru o voleibalistă super-sexy GALERIE FOTO

Cătălina Ponor (28 de ani), tripla campioană olimpică de la Atena, liderul actualei echipe de gimnastică a României, suferă după o poveste de dragoste curmată brusc. Gimnastul portorican Tommy Ramos (29 de ani) a decis să o părăsească la finalul anului trecut, după trei ani de relaţie, fără prea multe explicaţii, într-un moment în care cei doi îşi făceau planuri de nuntă! Tommy are acum o relaţie cu o voleibalistă super-sexy!

Povestea de dragoste dintre Cătălina şi Tommy, cel mai bun gimnast din Porto Rico, medaliat cu aur la Jocurile Centralamericane, locul 6 la inele, la Jocurile Olimpice de la Londra, s-a născut în 2012. Cei doi sportivi s-au cunoscut în sală, la un concurs internaţional, şi s-au plăcut din prima clipă. Ponor tocmai ieşite dintr-o relaţie cu un om important din sportul românesc, Tommy era ”solo”.

Imediat după ratarea aurului la sol, la Londra, entuziasmată, Ponor şi-a anunţat logodna cu Tommy. Cu gândul la iubit, sportiva din Constanţa a considerat că nu greseşte cu nimic dacă îşi face publice, în presă, planurile de viitor, mai ales într-un moment în care avea nevoie de deconectare. De altfel, după JO, constănţeanca a luat o pauză de aproape trei ani.

Abia anul trecut, a revenit în sală, iar acum conduce România în drumul spre calificare la Rio. Turneul preolimpic are loc chiar în Brazilia, între 16 şi 22 aprilie.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×