Cătălin Scărlătescu, ce surpriză pentru Ana Crudu! Ce cadou i-a făcut în finala Chefi la cuţite

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/06/2019, 19:57
Cătălin Scărlătescu, ce surpriză pentru Ana Crudu! Ce cadou i-a făcut în finala Chefi la cuţite GALERIE FOTO
Catalin Scarlatescu, surpriza de proportii pentru Ana Crudu

Celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu îi face o surpriză de proporții Anei Crudu, în finala Chefi la cuțite de marți seara! Chiar dacă cele trei echipe finaliste se vor înfrunta în fel de fel de probe culinare cât mai apetisante, iar tensiunea va ajunge la cote alarmante, chef Scărlătescu își va aminti de ziua de naștere a surorii mai mari a Danielei Crudu.

Chef Cătălin Scărlătescu o surprinde pe Ana Crudu, în finala Chefi la cuțite

Cunoscutul bucătar își va face apariția în ”teatrul de război” cu un buchet imens de flori, care o va emoționa până la lacrimi pe An Crudu. ”Când am văzut că intră Chef Cătălin cu un buchet superb de flori, special pentru ziua mea, am rămas fără cuvinte. Nu mă așteptam!”, va spune Ana cu ochii în lacrimi.

Trei familii se vor confrunta marți seara, de la ora 20:00, pentru marele premiu pus în joc la emisiunea Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1, care anul acesta a fost una specială, deoarece în concurs s-au putut înscrie familii întregi.

Catalin Scarlatescu surpriza Ana Crudu
Catalin Scarlatescu surpriza Ana Crudu, sora Danielei Crudu

Cătălin Scărlătescu are șanse duble de câștig

Dintre cele trei familii finaliste, două dintre ele sunt antrenate de chef Cătălin Scărlătescu, iar cealaltă de către chef Florin Dumitrescu. Așadar, Scărlătescu are șanse mai mari să câștige această ediție specială și să-și adauge încă un titlu în palmares. ”E senzațional de frumos că lupt cu două echipe! O finală by Cătălin Scărlătescu, așa sper că va fi!”, a spus Scărlătescu.

Finala de marți seara este una tristă pentru chef Sorin Bontea, cel care deține supremația finalelor câștigate. Acesta va privi de pe tușă de data aceasta, deoarece nu are nici măcar o șansă la titlu: ”Chiar sunt supărat, sunt trist. Am câștigat două battle-uri și nu am nicio echipă în finală. E anapoda.Până acum nu mi s-a întâmplat asta, iar acum nu știu ce să fac”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×