Cătălin Măruţă îşi schimbă canapeaua şi are nevoie de ajutor! Şi-a luat adio de la Happylica

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/10/2019, 15:00
Cătălin Măruţă îşi schimbă canapeaua şi are nevoie de ajutor! Şi-a luat adio de la Happylica
Cătălin Măruță a renunțat la Happylica. Sursa foto: Facebook La Măruță

Cătălin Măruță a schimbat mobilierul din platoul emisiunii sale. A renunțat la canapeaua botezată Happylica, iar acum le cere ajutorul fanilor să găsească un nume nou pentru piesa de mobilier instalată.

Cătălin Măruță are canapea nouă… în emisiune

Canapeaua pe care s-au așezat cele mai cunoscute celebrități din România a fost scoasă din platoul emisiunii La Măruță și a fost înlocuită cu una în nuanțe de verde, gri și muștariu. Pentru noua canapea, prezentatorul de televiziune nu a ales încă un nume. Acesta le-a scris telespectatorilor săi pe pagina de Facebook, unde a postat mai multe fotografii.

Fanii au venit imediat cu sugestii în legătură cu de

cătălin măruță
Așa arată noua canapea din platoul emisiunii La Măruță. Sursa foto: Facebook La Măruță

corul platoului și chiar cu formatul emisiunii pe care o prezintă de peste 10 ani de zile la PRO TV. „Echipa La Măruță își ia la revedere de la vechea canapea, Happylica. O nouă canapea îi ia acum locul .Ce sugestii de nume aveți pentru ea?”, este mesajul scris de Măruță pe Facebook.

 

Cu ce sugestii au venit fanii show-ului de la PRO TV

„Cred ca ar fi fain sa fie ceva gen canapeaua umorului sau cel mai frumos ar fi canapeaua poveștilor de la măruțica!!!; STORYLIKA ?..sau bârfilica;colorica…doişpilica (daca tot e schimbata in al doi’şpelea an; Canapeaua sărutului; Hăpăilă! Că tot mâncați pe rupte și ca sparții, în fiecare emisiune sub diverse pretexte!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor emisiunii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×