Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, rubrică vestimentară în emisiunea lui Teo!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/10/2018, 13:41
Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, rubrică vestimentară în emisiunea lui Teo!
Cătălin Botezatu si Raluca Bădulescu vor prezenta rubrica de veshion ”asa DA, asa NU”

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu vă așteaptă săptămânal la ”Așa DA, așa NU”, o nouă rubrică de televiziune,  unde cele două vedete vor comenta cele mai noi apariții vestimentare ale vedetelor din România!

După ce au făcut treabă foarte bună la emisiunea fenomen “Bravo, ai stil!”, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu vor face din nou echipă și vor oferi titlul de “bine sau prost îmbrăcat”, în cadrul emisiunii Teo Show!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, încântați să lucreze cu Teo Trandafir

Așadar, vedetele ar trebui să se gândească de acum încolo de două ori, înainte de a-și alege o ținută cu care să-și facă apariția la evenimentele mondene, deoarece vor trece, cu sigurnață, prin filtrele celor doi cunoscuți oameni de modă.

”Acest proiect este o nouă provocare pentru noi, dat fiind faptul că este o rubrica de fashion în cadrul unei emisiuni de succes. Rolul nostru nu este de a critica acid oamenii în diverse ipostaze, ci de a-i ajuta să se îmbrace corect, de a fi echilibrați din punct de vedere vestimentar. Este o rubrica constructiva, plina de surprize!”, a spus Catalin Botezatu.

Citește și Când începe ultimul sezon din Game of Thrones. Trailer-ul a apărut deja. VIDEO

Citește și Actor celebru din serialul ”La Bloc”, umilit în ultimul hal! Vezi care este motivul!

Raluca Bădulescu s-a făcut remarcată publicului din România de-a lungul timpului prin extravaganta, prin stilul vestimentar inconfundabil, dar si prin sinceritatea dezarmantă cu care își suține părerile de fiecare dată. ”Va fi o experiență extraordinara, asa cum fiecare proiect în cadrul familiei Kanal D mi-a adus satisfacții uriașe. Nu pot exprima în cuvinte cat sunt de fericita și de recunoscatoare pentru că am șansa de a prezenta aceasta rubrica de fashion alături de regele meu, Cătălin Botezatu. Este un vis împlinit pentru mine! Sunt un mare fan al lui Teo Trandafir, o admir enorm, iar Bursucu e un coleg și prieten extraordinar. Nu poate fi decât o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect”, a spus Raluca Bădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×