Cătălin Botezatu rupe tăcerea după ce s-a spus că are un fiu secret: „Nu îl cunosc pe copil”

Catalin Nae   
în Stiri mondene
06/06/2019, 20:17
Cătălin Botezatu rupe tăcerea după ce s-a spus că are un fiu secret: „Nu îl cunosc pe copil”
Cătălin Botezatu rupe tăcerea după ce s-a spus că are un fiu secret: "Nu îl cunosc pe copil"

Cătălin Botezatu a dat primele declarații după ce un bărbat a susținut la Acces Direct că fosta sa soție a avut o aventură cu el, iar din idila lor a rezultat un copil. Designerul vestimentar spune că nu îl cunoaște pe cel care a zis că i-a crescut copilul și că spusele acestuia sunt neadevărate. Cu toate acestea, el admite că a cunoscut-o pe fosta soție a bărbatului, însă nu a avut nicio aventură cu ea și că o iubea pe aceasta „ca pe o mamă”.

Cătălin Botezatu neagă faptul că tânărul ar fi fiul său

Botezatu spune că în cazul care s-ar dovedi că tânărul de 21 de ani este copilul său, l-ar recunoaște și l-ar ajuta, dar se îndoiește că băiatul ar fi cu adevărat fiul său „Dacă ar fi al meu (n.r. tânărul de 21 de ani), mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta. Nu îl ştiu. Nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul (n.r. Cristian) respectiv. Nu îl cunosc pe acest domn. Aud, pentru a doua oară de el, pentru că ştiu că a mai fost odată, împreună cu fiul său, la fostul meu asociat, spunându-i acelaşi lucru.

Categoric că nu este adevărat! Dacă el l-a crescut de 21 de ani, dacă s-a născut în prezenţa lui, cum poate să aibă dubii? Soţia lui, timp de 21 de ani, de ce a stat atâţia ani să aştepte chestia asta? Nu există o explicaţie”, a mărturisit Botezatu, la Acces Direct. El a mai precizat că nu îl cunoaște nici pe copil, nici pe tatăl acestuia și că subiectul ar putea fi o invenție a fostei neveste a bărbatului, pentru a se răzbuna pe el pentru divorț.

Bărbatul care susține că a crescut copilul lui Cătălin Botezatu foto: captura Antena 1

Ce spune Cătălin Botezatu despre presupusa aventură cu mama tânărului

În ceea ce o privește pe mama copilului, Botezatu a rememorat că aceasta era o casieriță mai în vârstă decât el și că nu s-a pus problema de a avea o relație amoroasă cu aceasta, întrucât o iubea ca pe o mamă. Creatorul de modă a mai susținut că ar fi dispus să facă un test ADN, însă nu la inițiativa unui om „care nu are ce face”. „Îmi aduc aminte că am avut o casieriţă foarte drăguţă, care era căsătorită. Era mult mai în vârstă decât mine, mai aşa, uşor mai plinuţă. O iubeam ca pe o mamă, pentru că, repet, era mai în vârstă decât mine.

În niciun caz nu m-am combinat cu personalul. Eu sunt dispus să fac test ADN, dar acum nu pot să fac lucruri de genul ăsta la iniţiativa oricărui om care, cu tot respectul, nu are ce face. Dacă ar fi fost adevărat, ar fi semnalizat chestia asta în primii ani de căsnicie, nu? Nu după 21 de ani. Şi dacă ar fi al meu, mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta”, a spus Cătălin Botezatu la Acces Direct.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×