Cătălin Botezatu, reacție dură la Bravo, ai stil! Calina Dumitrescu, pusă la punct de jurat: „Mi se pare că ești cam obrăznicuță!”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/02/2020, 15:56
Cătălin Botezatu, reacție dură la Bravo, ai stil! Calina Dumitrescu, pusă la punct de jurat: „Mi se pare că ești cam obrăznicuță!”
Calina Dumitrescu, scandal cu Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil. Sursa foto: kanald.ro

Noua regulă anunțată miercuri seara de Ilinca Vandici a stârnit un val de nemulțumiri în rândul concurentelor de la Bravo, ai Stil, cea mai vehementă fiind Calina Dumitrescu. Concret, odată cu eliminarea Mariei Ilioiu, prima din acest sezon dedicat celebrităților, clasamentul se resetează, astfel că toate fetele își pierd steluțele primite din partea juraților și pornesc, practic, de la zero.

Cătălin Botezatu o pune la punct pe Calina Dumitrescu: „Nu fi obraznică”

Scoasă din minți de această răsturnare de situație total neașteptată care o aduce pe ultimul loc al clasamentului, nepoata Oanei Roman și-a vărsat nervii pe restul concurentelor. Nici măcar jurații nu au scăpat de criticile frumoasei brunete, după cum vom vedea în ediția de joi.

La un moment dat, deranjat de tonul agresiv al tinerei de 20 de ani, Cătălin Botezatu nu a mai rezistat și a răbufnind la adresa acesteia. „Nu fi obraznică! Mi se pare ca pentru vârsta ta ești cam obrăznicuță! Știai foarte bine în ce show te-ai înscris. Calina, trezește-te”, i-a transmis cunoscutul creator de modă, însă tânăra de 20 de ani nici nu a vrut să audă.

Popularitatea Calinei Dumitrescu a explodat odată cu înscrierea la Bravo, ai stil!

De când s-a înscris în emisiunea de fashion difuzată de Kanal D, Calina Dumitrescu a reușit să căștige simpatia telespectatorilor, făcându-se remarcată drept o concurentă cu inițiativă, ambițioasă, încrezătoare în forțele proprii, dar mai ales nonconformistă.

Chiar dacă mai trebuie să muncească puțin pentru a-i cuceri pe cei trei membri ai juriului, tânăra are parte de reacții cât se poate de pozitive pe rețelele de socializare, semn că este pe drumul cel bun.

Ești cea mai frumoasă din competiție! Ai un caracter frumos, ești elegantă, ești superbă! Se vede clar educația și se vede că faci parte dintr o familie bună!”, „Esti superbă”, „Cât de frumoasă ești”, „Ești perfectă” sau „Ești minunat de frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Va avea concurență serioasă în cursa pentru marele premiu, întrucât Andreea Tonciu este hotărâtă să nu lase cei 100.000 de lei să îi scape printre degete. Totodată, în competiție și-a făcut apariția nimeni alta decât Oana Radu, una dintre cele mai apreciate artiste ale noului val. În plus, aceasta le-a avertizat pe celelalte rivale că nu are de gând să facă nicio alianță, așa că lupta se anunță a fi mai strânsă ca niciodată.

Mizez pe naturalețea mea în această competiție, sunt un om foarte natural, transparent și foarte asumat, prin urmare consider că voi reuși. Bineînțeles că îmi voi apăra alegerile vestimentare, atunci când va fi cazul.

Nu cred în alianțe, mai ales într-o competiție. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competiția este cea mai importantă cheie în viață ca să poți evolua”, a dezvăluit frumoasa cântăreață în testimoniale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×