Cât de provocator a pozat iubita lui Florinel Coman de la FCSB? FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/01/2019, 11:30
Cât de provocator a pozat iubita lui Florinel Coman de la FCSB? FOTO GALERIE FOTO
Iubita lui Florinel Coman de la FCSB pozează extrem de provocator pe internet!

Iubita lui Florinel Coman de la FCSB pozează extrem de provocator. Tânăra a postat recent o poză în care i se vedeau formele voluptoase. Jucătorul de fotbal se poate bucura de o adevărată frumusețe, căci mama natură a avut mare grijă de frumoasa Ioana Timofeciuc.

De asemenea, este cunoscut faptul că „Mbappe” de la FCSB vizeasă să facă pasul cel mare și să formeze în curând o familie. Iată cum se fotografiază focoasa brunetă!

Iubita lui Florinel Coman de la FCSB pozează extrem de provocator

Ioana Timofeciuc, frumoasa iubită a lui Florinel Coman, are doar 19 ani și este mândra posesoare a unui bust extrem de mare. Aceasta nu se sfiește să-și arate formele foarte voluptoase ori de câte ori se pozează. Frumoasa brunetă este destul de activă pe toate rețelele de socializar, astfel că admiratori săi nu întârzie să o complimenteze și să se uimiească pentru felul în care arată și pentru chipul său frumos. „M-am apucat să fac haine. Vreau ca pe viitor să îmi deschid ceva mai mare, am gânduri mărețe, vreau internațional!

Iubita lui Florinel Coman de la FCSB
Iubita lui Florinel Coman de la FCSB

 

Mi-ar plăcea să trăiesc în Spania! Vedeta care mă inspiră? Rihanna! E foarte excentrica, îmi place foarte mult stilul ei”, a declarat iubita lui Florinel Coman. De asemenea, în cadrul unui interviu, a mai discutat și depsre relația sa cu tânărul fotbalist. „Cum să fie Florinel? Este foarte normal. Eu nu mă percep ca și cum aș fi iubită de fotbalist. Sunt iubita unui baiat! Nu e foarte gelos, dar na… ca orice om. Eu sunt mai geloasă. „

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×