Galerie FOTO. Ea este Helga, bruneta care a înnebunit fotbaliştii! Aventură cu James Rodriguez

Claudiu Ilie    George Heisu   
în Galerie foto
29/07/2017, 12:56
Galerie FOTO. Ea este Helga, bruneta care a înnebunit fotbaliştii! Aventură cu James Rodriguez GALERIE FOTO

O cheamă Helga Lovekaty şi este muza fotbaliştilor de la Zenit St. Petersburg. Este, de asemenea, una dintre frumoasele Rusiei şi va candida, în mod sigur, pentru a deveni imaginea Mondialului din 2018. Despre frumoasa Helga, care este ambasador al brandului Philipp Plein, s-a scris ca ar fi avut chiar o aventură cu fotbalistul columbian James Rodriguez, cel care este însurat şi are şi un copil cu Daniela Ospina.

Helga este considerată una dintre cele mai frumoase femei ale Rusiei, fiind originară chiar din Sankt Petersburg. Interesant este faptul că, fără vreo legătură cu Helga (sau, cine ştie…?), căpitanul naţionalei Columbiei tocmai a divorţat, zilele trecute, după 6 ani şi jumătate, de soţia sa, care este sora portarului lui Arsenal, David Ospina (coleg la naţională cu James).

Iubita James Rodriguez. Starul lui Bayern aşteaptă Mondialul din Rusia

Motivul public al separării este distanţa imensă dintre locurile în care îşi trăiesc viaţa cei doi, Daniela având afaceri în Columbia, dar stând mai mult la Miami, iar James Rodriguez tocmai fiind împrumutat pentru doi ani de la Real Madrid la Bayern Munchen. De altfel, chiar în acest moment, jucătorul columbian se află într-un turneu în Singapore alături de noii săi coechipieri.

Cei doi au anunţat că se vor ocupa împreună de creşterea fiicei lor, Salome Ospina Rodriguez, şi şi-au împărţit deja proprietăţile. James David Rodríguez Rubio, văzut ca un nou Valderrama în Columbia, speră să-şi relanseze cariera la Bayern, după trei ani petrecuţi la Madrid, iar în cazul în care naţionala sa se va califica la Mondialul din Rusia, poate şli cu ajutorul Helgăi va ieşţi din nou golgheterul competiţiei, ca acum patru ani.

77 de partide a jucat James în 3 ani la Madrid, înscriind 28 de goluri pentru Real

55 de selecţii are în naţionala Columbiei, pentru care a marcat 20 de goluri

james

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×