Cât de mult i-au crescut sânii Adelinei Pestrițu, după ce a născut! Imaginile vorbesc de la sine

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
14/08/2018, 21:05
Cât de mult i-au crescut sânii Adelinei Pestrițu, după ce a născut! Imaginile vorbesc de la sine GALERIE FOTO
Adelina Pestrițui a postat mai multe imagini pe internet, în care se vede cât de mult i-au crescut sânii după ce a născut

Cei care o urmăresc pe Adelina Pestrițu pe conturile de socializare nu au putut să nu remarce cât de mult i-au crescut sânii acesteia, după ce a născut. Vedeta și-a etalat fără jenă bustul impresionant pe conturile de socializare, iar imaginile vorbesc de la sine. Deși avea silicoane și se știa asta, Adelina pare acum că și-a făcut un nou implant. Desigur, nu e adevărat și este normal pentru această perioadă, însă fanii, mai ales bărbați, au constatat imediat asta.

Adelina Pestrițu a născut acum nici două săptămâni, la o clinică privată din Capitală. Vedeta a vorbit despre frica pe care o trăia în acele momente, iar apoi și despre cele mai frumoase clipe din viața ei: atunci când a ținut-o în brațe pentru prima oară pe Zenaida. 

Adelina Pestrișu le-a arătat fanilor cum arată trupul său, la 11 zile după ce a năascut: sânii i-au crescut enorm
Adelina Pestrișu le-a arătat fanilor cum arată trupul său, la 11 zile după ce a năascut: sânii i-au crescut enorm

Cât de mult i-au crescut sânii Adelinei Pestruțu, după ce a născut

”Hei, prieteni, au trecut deja 11 zile de când am născut și, parcă nu-mi vine a crede ce repede trece timpul! Ne-am acomodat, ne-am făcut un program organizat cu toții, Zenaida se simte acasă, este liniștită, mănâncă bine și doarme precum un îngeraș. Lucrurile funcționează într-o armonie totală!

Acum că totul a intrat pe un făgaș normal, pe lângă activitățile de proaspătă mămică, mă pot ocupa și eu de mine și de “lupta” cu kilogramele în plus. Probabil trebuie să încep prin a-i mulțumi Mamei Natură, pentru că m-a înzestrat cu un metabolism care a funcționat rapid după orice mare transformare pe care am suferit-o. Iar asta m-a făcut ca, la nici 3 zile după ce am dat naștere fetiței mele, să port blugii pe care îi purtam înainte de a rămâne însărcinată și parcă să-mi vină și lărguți. Mare bucurie!

Însă, de la un punct, chiar și Mama Natură trebuie stimulată cumva, pentru că nu poate duce această luptă de una singură. Iar eu, ca o femeie preocupată de aspectul ei fizic și de sănătate, m-am conformat. Am avut un regim alimentar sănătos, fără zahăr sau combinații năucitoare. Am băut multe ceaiuri, asta și pentru că o alăptez pe Zeny, apă cu multă lămâie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi și, ce credeți, mi-am satisfăcut până și pofta mea cea mare de dinainte de a naște, clătitele ? (cu făină integrală, lapte degresat și îndulcitor de ștevie).

Dar totul a fost calculat – mese la ore fixe și în cantități mici. Cumva, mă ridicam de la masă fără a simți senzația de sațietate în totalitate. Și mi-e bine așa. Îmi iau doza zilnică de energie și, în același timp, topesc surplusul de kilograme acumulat în sarcină!”, a povestit Adelina Pestrițu pe blogul ei. ”Câta silicoanele, sutienul e făcut pe comandă”, i-a scris cineva pe Facebook, impresionat de buustul Adelinei Pestrițui. Aici avem și explicația pentru cât de mult i-au crescut sânii Adelinei Pestruțu, după ce a născut…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×