Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița Biancăi Drăgușanu: „Mami, toată lumea are vaccin. Și eu am” – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/04/2020, 16:17
Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița Biancăi Drăgușanu: „Mami, toată lumea are vaccin. Și eu am” – Foto
Fetița Biancăi Drăgușanu face 4 ani în septembrie. Sursa foto: Instagram

Fetița Biancăi Drăgușanu este o păpușică adorabilă! Pare greu de crezut cum a trecut timpul, căci micuța face în câteva luni deja 4 anișori.

Fetița Biancăi Drăgușanu face 4 anișori în luna septembrie

Mama ei, celebra blondină a showbiz-ului românesc, a postat câteva imagini pe contul ei de Instagram, la Story-uri, cu micuța Sofia, care vorbește fluent în timp ce se joacă cu câinele familiei.

Bianca se mândrește cu fiica ei și a vrut să le arate fanilor cum își petrec cele două timpul în carantină.

La un moment dat, Sofia o întreabă pe mama ei dacă toată lumea are vaccin, în timp ce patrupedul nu îi dă pace: „Mami, toată lumea are vaccin? Și eu am vaccin”. „Și tu ai vaccin, mami”, îi răspunde Bianca amuzată când vede cum se ”luptă” Sofia cu cățelușul cu chef de joacă.

Chanel, căci așa l-a botezat Bianca pe câine, nu se dezlipește de fetiță, iar aceasta, la un moment dat, i-a spus să o lase în pace ca un om mare: „Dă-te la o parte, micuțule”.

Alex Bodi are o relație specială cu fata Biancăi

Sofia este rodul iubirii dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și va împlini patru anișori pe 26 septembrie. Fetița petrece timp cu ambii părinți, chiar dacă aceștia sunt divorțați.

O perioadă stă la Bianca, alte săptămâni la Victor Slav. De altfel, actualul partener al fostului manechin, Alex Bodi, este și el topit după fata Biancăi și se pare că cei doi se înțeleg foarte bine.

Fetița vedetei a venit pe lume la 3 ani după ce Bianca s-a căsătorit cu Victor Slav, de care se despărțise la scurt timp după ce a fugit cu fotbalistul Adrian Cristea la Paris.

Cei doi s-au împăcat ulterior și au devenit părinți. Nu mult a durat fericirea lor împeună, căci după nașterea Sofiei au hotărât să pună capăt relației, blondina cuplându-se cu londonezul Tristan Tate, după care l-a cunoscut pe Alex Bodi, cu care este și acum.

fetița biancăi drăgușanu
Fetița Biancăi Drăgușanu este o adevărată păpușă. Foto: Instagram

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×