Cât de chinuitoare poate fi afecțiunea COVID-19. Alexina Graham, fost model Victoria’s Secrets: „Vomitam non-stop. Nu mai puteam vorbi. Nu puteam ieși din baie singură”

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/03/2020, 10:07
Cât de chinuitoare poate fi afecțiunea COVID-19. Alexina Graham, fost model Victoria’s Secrets: „Vomitam non-stop. Nu mai puteam vorbi. Nu puteam ieși din baie singură”
Afecțiunea COVID-19, descrisă de fotomodelul Alexina Graham. Sursa foto: Instagram

Super-modelul Alexina Graham, care a participat la promovarea produselor Victoria’s Secrets, a povestit prin ce calvar a trăit cu afecțiunea COVID-19, demitizând ceea ce se știa până acum.

Afecțiunea COVID-19 nu este o glumă. Experiența prin care a trecut modelul Alexina Graham

Alexina a scris pe Instagram prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu coronavirus. Modelul cu peste 700.000 de urmăritori pe Instagram nu face parte din categoria de risc. Este tânără, sănătoasă, iar experiența prin care a trecut ar trebui să ne responsabilizeze mai mult pe toți, căci virusul nu ține cont de vârstă.

Fata a fost îngrijită în tot acest timp de sora ei, fără de care ar fi trecut cu greu de perioada crâncenă. Acum se recuperează, însă ceea ce a descris pe Instagram e demn de un film horror.

„Nu mai puteam să respir. Nu mai puteam vorbi”

„Ziua a 5-a. Sunt din ce în ce mai puternică. Mă simt mai bine în fiecare zi. Totuși, oamenii nu iau în serios această boală. Vă rog, stați acasă în izolare. Vomitam non-stop. Am avut febră în prima zi. Am avut niște frisoane îngrozitoare”, a scris manechinul pe rețeaua de socializare.

„Nu mai puteam să respir. Nu mai puteam vorbi în fraze întregi pentru că plămânii nu mă lăsau să fac asta. Simțeam deseori o apăsare în piept. Nu eram capabilă să intru sau să ies din baie singură. Aveam nevoie de ajutor să mă bag în pat și să ies din pat. Chiar și să mănânc era dureros”, este experiența trăită de Alexina Graham.

Fanii modelului i-au transmis mesaje de încurajare și multe îmbrățișări virtuale, fiind de-a dreptul cutremurați de cele povestite, de ceea ce poate să facă acest virus organismului uman, chiar și unui organism care este considerat puternic.

afecțiunea covid
Alexina Graham, vegheată de îngerul ei păzitor, sora ei. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×