Cât de bine arată soția faimosului Axinte de la Vacanța Mare! Nu te-ai fi așteptat

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/01/2019, 14:32
Cât de bine arată soția faimosului Axinte de la Vacanța Mare! Nu te-ai fi așteptat GALERIE FOTO
Este uimitor cât de bine arat soția lui Axinte! Nu este de mirare că o ține ascunsă

Soția lui Axinte de la Vacanța Mare, Carmen Petrescu, arată senzațional. Aceasta are 41 de ani și se menține armonios și sănătos în cele mai bune forme cu spor și dietă. Pe Florin Petrescu îl cunoaște o țară întreagă, dar puțini au văzut-o pe cea cu care și-a întemeiat o familie.

Comediantul celebru, care cu versatilitate îmbină actoria cu muzica, este căsătorit încă din 2012 cu Carmen, care este, la 41 de ani, într-o formă de zile mari. Cei doi au și un băiețel, Eduard. Cu toate că soția lui Axinte a născut, și-a revenit extrem de repede și a continuat să fie mândra posesoare a unui trup de fotomodel.

Soția lui Axinte de la Vacanța Mare arată extraordinar!

Carmen Petrescu, soția lui Axinte de la Vacanța Mare, arată excepțional la cei 41 de ani și o sarcină la activ, deși, cu 4 ani în urmă declara că dorește să își facă ceva intervenții estetice pentru a se simți bine în corpul ei. Acum, Carmen Petrescu are un stil de viață sănătos, ține o dietă strictă și face sport, pentru a-și menține trupul frumos și sănătos.„Țin dietă. Mănânc peşte şi fără grăsimi seara”, a dezvăluit soția lui Axinte.

Axinte împreună cu soția lui
Axinte împreună cu soția lui

Actorul Florin Petrescu, împreună cu soția sa, au avut ani grei de așteptare a primului lor copil. Iubirea era mare, însă cel mic părea că nu mai vine. „Ne-am dorit foarte mult să avem un copil. Făcusem toate tratamentele posibile. După ce am renunțat și ne-am relaxat, s-a întamplat”, a spus Carmen. „S-a întâmplat într-o seară când botezam un copil. Atunci a venit regele”, a continuat Axinte.

Axinte, despre fiul său Eduard

„Eduard si-a dorit foarte mult sa ne dam in roller coaster! Nu se mai satura. Ceea ce nu se poate spune despre cele doua doamne de langa mine! Carmen a refuzat sa urce, iar Ani a urcat, dar a tras o sperietura zdravana! Si-a revenit cu greu dupa experienta asta. Dupa ce a coborat a luat-o la fuga tipand!”, a povestit Florin Petrescu după ce și-a adus familia în cadrul filmărilor unui promo pentru Kanal D.

 Axinte împreună cu fiul său, Eduard
Axinte împreună cu fiul său, Eduard

„L-am dus să dea probe la Steaua, ca deja mi-a spart toate becurile din casă.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×