Cum a ajuns să arate Lila, sora lui Axinte din celebrul show Vacanța Mare

în Stiri mondene
30/06/2018, 11:58
Cum a ajuns să arate Lila, sora lui Axinte din celebrul show Vacanța Mare GALERIE FOTO
Din păcate, rolul care a făcut-o faimoasă i-a pus şi o ştampilă greu de înlocuit, iar cariera artistică a Mirelei Stoian nu a fost la fel de înfloritoare pe cât şi-ar fi dorit.

Cum a ajuns să arate Lila, sora lui Axinte din celebrul show Vacanța Mare! Toată lumea râdea când o vedea. Lila, sora fără prea multă minte a lui Axinte din celebrul show Vacanţa Mare, a fost mereu îndrăgită pentru naturaleţea ei.

S-a îngrășat exagerat de mult!

Acum, silueta i s-a transformat, îngășându-se foarte mult. Din păcate, rolul care a făcut-o faimoasă i-a pus şi o ştampilă greu de înlocuit, iar cariera artistică a Mirelei Stoian nu a fost la fel de înfloritoare pe cât şi-ar fi dorit. După ce a făcut publice divergenţele cu liderii Mugur Mihăiescu şi Radu Pietreanu, ea s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor. În presă s-a zvonit că Lila ar „muri” de foame, fiindă joacă din ce în ce mai puțin, iar din teatru nu se câștigă cel mai bine.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și: Cum arată Magda Catone! A pierdut lupta cu kilogramele

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×