Cât câștigă Mircea Badea din salariu! Își poate lua în fiecare lună o mașină nou nouță!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/09/2018, 20:26
Cât câștigă Mircea Badea din salariu! Își poate lua în fiecare lună o mașină nou nouță!
Mircea Badea are un salariu fabulos! Isi permite cate o masina noua in fiecare luna!

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România, iar salariul său este unul pe măsură! Chiar dacă acesta nu se consideră a fi ziarist, fapt adus la cunoștință de mai multe ori, pe micul ecran, chiar de către realizatorul de emisiuni, acesta a câștigat nenumărate premii cu emisiunea ”În gura presei”, pe care o prezintă la Antena 3.

Emisiunea are mii de fani înrăiți, care sar să-l apere de multe ori pe jurnalistul Mircea Badea, în mediul online, atunci când acesta se mai ia de câteo vedetă sau politician român. Cu toții însă se întreabă ce salariu câștigă Mircea Badea, din moment ce ziaristul a spus că el, cu ”măsuța” sa, produce foarte mulți bani, în fiecare lună, din publicitate.

Mircea Badea câștigă în fiecare lună contravaloarea unui Logan nou nouț

În presă s-a vehiculat diferite sume pe care le-ar câștiga realizatorul de emisiuni. Conform bugetul.ro, tocmai ce s-a aflat salariul realizatorului de la Antena 3! Mai exact, Mircea Badea are venituri pe care majoritatea românilor le-ar considera chiar fabuloase, respectiv de aproximativ 8.600 de euro în fiecare lună.

Vedeta de televiziune ea fost cea care s-a dat de gol. El a scris pe Internet cât a plătit TVA-ul către stat din suma primită drept salariu. ”Atâtica a fost doar TVA-ul luna asta”, scria vedeta Antena 3. Imediat, fanii au început să-i calculeze salariul. Și jurnaliștii din România au făcut repede calcul, luând ca bază ideea că 8.911 lei reprezintă TVA-ul.

În urma socotelilor, cei de la wowbiz.ro au concluzionat că salariul lui Mircea Badea este de 40.000 de lei net lunar – circa 8.600 de euro pe lună.

Citește și Mircea Badea râde de români. ”Cum îi recunoști în aeroport?”

Citește și Marian Godină și Mircea Badea, scandal de proporții! ”De aia nu e în stare să ia un examen!”

Mircea Badea a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, apoi a debutat la Radio Total în 1993, unde era directoare o prietenă a mamei sale, Jeana Gheorghiu. Și-a început cariera în televiziune prezentând emisiuni la diferite posturi românești: Tele 7 abc, Antena 1, Realitatea TV, Pro TV, Prima TV, alături de Teo Trandafir. Cei doi formau un cuplu în emisiuni de divertisment precum „Bună dimineața, România” la Tele 7 abc din 1994 și apoi „Dimineața devreme” și „Teo și Mircea Șou” la Antena 1, între 1997 și 2000.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×