Cât a costat rochia Simonei Halep de la WTA Finals. Românca a impresionat la Turneul Campioanelor

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 17:11
Cât a costat rochia Simonei Halep de la WTA Finals. Românca a impresionat la Turneul Campioanelor GALERIE FOTO
Rochia Simonei Halep a fost de culoare albastră. Sursa foto - facebook

Simona Halep a lăsat pe toată lumea cu gura căscată și a impresionat asistența la Shenzen. Cât a costat rochia de la WTA Finals pe care a îmbrăcat-o fostul lider mondial este întrebarea pe care și-au pus-o mulți. E bine de știut că toaleta jucătoarei de tenis reprezintă un model Louis Vuitton gown with graphic detail și face parte din colecția anului 2016. Prețul ei este unul pe măsură – astfel cine vreo o rochie la fel trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 2 mii de euro.

Cât a costat rochia Simonei Halep de la WTA Finals

Numarul 5 WTA a luat ochii oamenilor prezenti la ceremonia premergatoare competitiei propriu-zise, imbracandu-se intr-o rochie albastra.  Simona a participat inainte de ceremonie la o sedinta foto alaturi de toate celelalte participante la turneu si s-a aratat bine dispusa pe intreaga durata a zilei, publicand pe Instagram instantanee alaturi de Daniel Dobre, Darren Cahill si Theo Cercel. La finalul zilei, Simona le-a transmis suporterilor sai „Noapte buna din Shenzhen”.

Oficialii WTA au realizat un clip de promovare impresionant inaintea inceperii Turneului Campioanelor, care surprinde tinutele purtate de cele opt jucatoare la ceremonia tragerii la sorti, dar si aspecte din declaratiile oferite inainte de aflarea numelor oponentelor. Simona Halep apare în diferite cadre, semn că și organizatorii au apreciat ținuta fostului lider mondial. Vă reamintim că Simona Halep este prezentă pentru a cincea oară la Turneul Campioanelor.

Românca a impresionat la Turneul Campioanelor

Culmea, românca a reușit să se califice de 6 ori la această competiție, dar anul trecut a fost nevoită să se retragă din cauza problemelor medicale. La debut,  în 2014, campioana de la Wimbledon a ajuns în finală. După ce a învins-o în faza grupelor pe Serena Williams, Simona a cedat în faţa americancei în ultimul act. Anul acesta, premiile sunt duble faţă de ce au primit jucătoarele în 2018, la Singapore.

Elina Svitolina, sportiva care a obţinut trofeul neînvinsă, a câştigat 2,36 milioane de dolari ediția precedentă, iar acum un parcurs asemănător i-ar aduce 2,365 milioane de dolari în plus, semn că chinezii vor să fie pe primul loc la acest capitol.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×