Caroline Flack s-a sinucis. Prezentatoarea show-ului britanic Insula Iubirii avea 40 de ani

în Stiri mondene
16/02/2020, 09:20
Caroline Flack s-a sinucis. Prezentatoarea show-ului britanic Insula Iubirii avea 40 de ani
Prezentatoarea Caroline Flack s-a sinucis la vârsta de 40 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Caroline Flack, prezentatoarea de origine britanică a show-ului „Insula iubirii” a fost găsită fără suflare în locuința sa sâmbătă, 15 februarie. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care frumoasa prezentatoare -a sinucis la vârsta de 40 de ani.

Prezentatoarea „Insula iubirii” din Marea Britanie s-a sinucis

Blondina Caroline Flack a fost gazda emisiunii „Insula iubirii” din Regatul Unit timp de 5 ani până producătorii au ajuns să o înlocuiască după ce a fost acuzată de agresiune asupra iubitului ei. Familia prezentatoarei britanice a transmis că vedeta a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din estul Londrei în decursul zilei de sâmbătă.

Primele informații arată că Caroline și-a pus capăt zilelor. Avea doar 40 de ani. Momentan nu se cunosc motivele pentru care prezentatoarea TV a recurs la acest gest necugetat sau dacă a lăsat vreo scrisoare de adio. Cert este că luna viitoare era programat procesul în care era anchetată.

Caroline Flack, audiată pentru că și-a agresat iubitul

Vestea tragică a morții neșteptate a gazdei show-ului „Insula iubirii” a căzut ca un trăsnet pentru fanii acesteia. Caroline Flack era una dintre cele mai iubite și mai populare vedete de televiziune din Marea Britanie.

Prezentatoarea a fost în prim-plan încă de la prima ediție a serialului întâlnirilor amoroase care a avut loc în anul 2015. În decembrie anul trecut Caroline a fost acuzată de iubitul în vârstă de 27 de ani că l-a agresat fizic, motiv pentru care a fost scoasă de pe sticlă.

Vedeta a fost arestată de oamenii legii, dar după câteva zile a fost eliberată de cauțiune. Caroline Flack a susținut mereu că este nevinovată și că nu l-a lovit niciodată pe iubitul ei, însă procurorii au demarat o anchetă în acest caz. Prezentatoarea urma să ajungă în fața judecătorilor în martie anul acesta.

Pe lângă rolul pe care l-a avut la „Insula iubirii” Caroline Flack era și coprezentatoare la „X Factor”. De asemenea, vedeta a câștigat în urmă cu câțiva ani ( în 2014) un concurs televizat de dans. Totodată, frumoasa blondină a lucrat și în radio și a cochetat cu actoria având un rol în producția „Is Harry on the boat?”.

Vedeta speră să treacă peste incidentul în care era anchetată

„Mi s-a recomandat să nu mai stau pe rețelele de socializare… dar am vrut doar să spun Crăciun fericit tuturor celor care au fost incredibil de amabili cu mine în acest an… lipsa de control și speculațiile sunt prea multe pentru o singură persoană… 

Sunt o ființă umană la sfârșitul zilei și nu am să tac atâta timp cât am o poveste de spus și o viață pe care să o continui… durează ceva timp să mă simt mai bine și să învăț lecțiile din situațiile în care am ajuns. Nu am altceva decât dragoste de oferit și cele mai bune urări pentru toată lumea”, scria regretata actriță pe contul de Instagram în decembrie anul trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×